header

Vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel

De mooiste vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Ouderkerk aan de Amstel!

Vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel'.
 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vaste Huurder

  De eerste keer waren wij al enorm enthousiast over de ruimtes van UNLP, vanwege de fijne en open sfeer, de lichte ruimtes, de toegankelijkheid en enorme behulpzaamheid.
  De prijs-kwaliteit verhouding is super en we hebben iedere keer weer geweldige reacties van onze deelnemers. Een absolute aanrader!

  Jaap Hulsmann - 16/08/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  4-daagse Access Consciousness Class met Dr.Anthony Mattis

  Gave Venue, mooie ruimtes, goed verzorgd en aardige mensen! Veel mogelijkheden en echt een aanradertje. Wij komen zeker terug.

  Anita Loos - DeOase - 30/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Greet location

  Lovely light and bright location! We especially enjoy having a kitchen and big seating area for lunch. Staff is wonderful to work with, always accomodating and responsive.

  Jennifer Walker - JJ Doula Training and Spinning Babies - 13/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vriendelijke prijs

  Regelmatig gebruiken wij de zalen van UNLP voor het geven van EHBO-cursussen. Eenvoudig geregeld en een vriendelijke prijs.

  EHBO cursussen Nederland EHBO - EHBO cursussen Nederland - 12/07/2017

Vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een vergaderzaal in Ouderkerk aan de Amstel? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Ouderkerk aan de Amstel (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Ouderkerk aan de Amstel

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Ouderkerk aan de Amstel. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. Voor 'vergaderzaal Ouderkerk aan de Amstel' hebben we momenteel 58 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Noord-Holland, Congreslocatie in Ouderkerk aan de Amstel, Evenementenlocaties in Ouderkerk aan de Amstel, Feestzalen in Ouderkerk aan de Amstel, Trouwlocaties in Ouderkerk aan de Amstel

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!