Alle vergaderzalen in Fernelmont op een rij

De beste vergaderzalen in Fernelmont vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke vergaderzalen in Fernelmont. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Sogefra

Schrijf review Franc-Waret (5.9 km)

Franc-Warêt onderscheidt zich als een bevoorrechte plaats voor de organisatie van uw culturele, associatieve, professionele en privé-evenementen.

No Photo Available

New Hotel de Lives Namur ***

Schrijf review Namur (Lives-sur-Meuse) (9.9 km)

Magnifiek 3-sterrenhotel, charmant gelegen aan de oevers van de Maas. New Hotel de Lives telt 3 vergaderruimtes uitgerust met alle nodige meetingfaciliteiten.

372 Coworking

372 Coworking

Schrijf review Coutisse (Andenne) (12.5 km)

Wij verhuren een vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 25 personen in een moderne, gezellige en leergierige coworkingruimte tussen Andenne en Ohey.

No Photo Available

Domaine du Mozet

Schrijf review Mozet (13.3 km)

Op 10 minuten van Namen en 40 minuten van Brussel of Luik, rechtstreeks bereikbaar via de N4 of de E411, verwelkomt de Mozet-wijk uw opleidingen, uw seminaries of gewoon uw "vergroening" in een uitzonderlijke omgeving in binnen zijn 11 hectare bebost land

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (15.8 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

No Photo Available

Les Tanneurs de Namur

Schrijf review Namur (15.9 km)

Onze restaurants bieden de mogelijkheid om uw grote diners en banketten, uw zakelijke lunches en diners of uw evenementen te organiseren. Ons hotel heeft bovendien 7 seminariezalen met alle nodige voorzieningen voor uw professionele vergaderingen.

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (16.4 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen (16.5 km)

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (17.1 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

No Photo Available

Château de Namur

Schrijf review Namur (17.1 km)

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft, seminarie, vergadering of ander evenement in een hoogstaande omgeving met verfijnde keuken? Het Château de Namur is de locatie bij uitstek.

No Photo Available

Châteauform La Ramée

Schrijf review Jodoigne (19 km)

La Grande Abbaye de la Ramée ligt op slechts 40 minuten van Brussel en is vanuit elke richting te bereiken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Fernelmont

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Fernelmont? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Fernelmont dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Fernelmont

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Fernelmont. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Fernelmont was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Fernelmont, Evenementenlocaties in Fernelmont, Feestzalen in Fernelmont, Trouwlocaties in Fernelmont

Jouw vergaderzaal in Fernelmont toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Fernelmont. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: