Alle vergaderzalen in Somme-Leuze op een rij

De beste vergaderzalen in Somme-Leuze vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 5+ unieke vergaderzalen in Somme-Leuze. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Deulin

Schrijf review Deulin (Hotton) (4.7 km)

Het kasteel staat op de lijst van uitzonderlijk Waals erfgoed en is een typisch voorbeeld van de Luikse architectuur.Gebouwd in witgekalkte bakstenen en blauwe stenen, vormt het een harmonieus architectonisch geheel.

La Ferme de Werpin

La Ferme de Werpin

Schrijf review Hotton - Werpin (11 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

Chateau Jemeppe

Chateau Jemeppe

Schrijf review Marche-en-Famenne (11.5 km)

Château Jemeppe staat gekend voor zijn unieke atmosfeer en locatie. Op een uurtje rijden van Brussel.

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (17.7 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

No Photo Available

Château de Halloy

Schrijf review Braibant (Ciney) (18.9 km)

De kracht van Château de Halloy is om beide grote ruimtes (woonkamer, eetkamer, biljartkamer …) te bieden om feesten te organiseren en tegelijkertijd een mogelijkheid tot accommodatie voor uzelf, uw familie of vrienden (14 kamers allemaal met badkamer).

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Somme-Leuze

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Somme-Leuze? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Somme-Leuze dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Somme-Leuze

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Somme-Leuze. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Somme-Leuze was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Somme-Leuze, Evenementenlocaties in Somme-Leuze, Feestzalen in Somme-Leuze, Trouwlocaties in Somme-Leuze

Jouw vergaderzaal in Somme-Leuze toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Somme-Leuze. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: