Alle vergaderzalen in Plombières op een rij

De beste vergaderzalen in Plombières vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Plombières. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (6.6 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

No Photo Available

Hoeve de Linde

Schrijf review Vaals (6.8 km)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Schrijf review Vaals (7.1 km)

130 hotelkamers en 22 vergaderruimtes op een landgoed met 18 hectares park en bos. Een kasteel daterend uit 15e eeuw. Ideale vergader en tembuilding locatie nabij hef drielandenpunt en de stad Aken.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Schrijf review Vaals (8 km)

Landal Hoog Vaals is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (9.9 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (12.2 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

Landgoed Altenbroek

Landgoed Altenbroek

Schrijf review 's Gravenvoeren (13.4 km)

Landgoed Altenbroek is een historische 14e eeuwse kasteelhoeve gelegen in de Belgische Voerstreek, weg van de drukte maar toch centraal. Het landgoed is omgeven door prachtige natuur en heeft een sfeervolle uitstraling. Het is een perfecte locatie om te v

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (15.1 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf

Schrijf review Landgraaf (19 km)

SnowWorld is meer dan een ideale gelegenheid om met uw vrienden, familie of collega's sportieve uurtjes door te brengen op de skipiste of in een van de gezellige restaurants.

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Schrijf review Valkenburg a/d Geul (19.3 km)

U vindt Landal Kasteeldomein De Cauberg helemaal op de top van de Cauberg. Een vorstelijke plek in heuvelachtig Limburg met sfeervolle bungalows en appartementen.

Top vergaderzalen in Plombières

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Plombières? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Plombières dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Plombières

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Plombières. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Plombières was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Plombières, Evenementenlocaties in Plombières, Feestzalen in Plombières, Trouwlocaties in Plombières

Jouw vergaderzaal in Plombières toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Plombières. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: