Alle vergaderzalen in Goé op een rij

De beste vergaderzalen in Goé vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke vergaderzalen in Goé. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (7.1 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (7.7 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (10.3 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

No Photo Available

Silva Hotel Spa-Balmoral

Schrijf review Spa (11 km)

Uw 4-sterrenhotel Spa-Balmoral, genesteld te midden van dichtbeboste heuvels, heeft een voortreffelijke locatie met uitzicht over het meer van Warfaaz in het hart van de Belgische Ardennen. Er zijn 126 comfortabele kamers & suites en 16 vergaderruimten beschikbaar voor uw evenement.

Radisson Blu Balmoral Spa

Radisson Blu Balmoral Spa

Schrijf review Spa (11.4 km)

Dit uniek luxe hotel is gelegen op de heuvels van Spa, naast de Thermes en de bekende Royal Golf Club des Fagnes. Het hotel heeft 106 kamers waarvan 21 suites, 6 state of the art meeting zalen, een privé Beauty & Wellness center met zwembad.

No Photo Available

Radisson Blu Palace Hotel Spa

Schrijf review Spa (12.9 km)

Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in het hartje van Spa, in de Ardennen. Het hotel biedt 120 moderne kamers, waarvan 8 Suites en 1 Suite Palace. Het hotel is rechstreeks verbonden met de Thermen van Spa door een privé kabelbaan.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (16.5 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (16.6 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (16.7 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

No Photo Available

Domaine des Hautes Fagnes

Schrijf review Ovifat (17.5 km)

Op het hoogste punt van België, in het hart van het natuurreservaat de Hoge Venen bevindt zich 'Domaine des Hautes Fagnes'. Het is een ideale omgeving voor een uw seminarie in de belgische Ardennen. Natuur, teamspirit, gezelligheid zijn onze treffworden.

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (18.5 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

No Photo Available

Hoeve de Linde

Schrijf review Vaals (19.1 km)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Schrijf review Vaals (19.5 km)

130 hotelkamers en 22 vergaderruimtes op een landgoed met 18 hectares park en bos. Een kasteel daterend uit 15e eeuw. Ideale vergader en tembuilding locatie nabij hef drielandenpunt en de stad Aken.

Top vergaderzalen in Goé

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Goé? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Goé dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Goé

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Goé. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Goé was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Goé, Evenementenlocaties in Goé, Feestzalen in Goé, Trouwlocaties in Goé

Jouw vergaderzaal in Goé toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Goé. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: