Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Bullange - Büllingen'.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

E&C loved Daft!

|Benedict De Meulemeester (E&C Consultants)|14/09/2023

Schot in de roos voor ons jaarlijks bedrijfsevent waarbij we onze medewerkers van over de hele wereld samen brengen. Begeleiding en service voor, tijdens en na het event door Tine, Stijn en hun staff was fantastisch, inspirerend en vlekkeloos. Voor het event zelf dat als een mini Woodstock was opgevat, was er een sfeer gecreëerd die onze stoutste verwachtingen overtrof. Samen een nummer schrijven en opnemen is een absolute aanrader als teambuilding. En dankzij de ultra professionele manier waarop dit werd begeleid, opgenomen en gemixt is het eindresultaat een verbluffende song met videoclip geworden, een unieke herinnering aan een magische tweedaagse. Enig puntje van kritiek: wat gaan we volgend jaar in godsnaam moeten verzinnen om dit te evenaren?

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Inspirerend en geslaagd writers weekend.

|Riema Reybrouck (Streamz)|23/06/2023

We hebben bij Daft drie dagen doorgebracht met onze aspirant scenaristen en coaches voor de eerste Streamz Academy. Alles was tot in de puntjes geregeld, van ontvangst en catering en alles wat we nodig hadden voor onze sessies. De prachtige omgeving en verwelkomend personeel zorgde voor de perfecte omgeving voor onze workshops.

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Ons huwelijk

|Elvire Perat (Elvire Perat)|22/06/2023

We vierden onze bruiloft op 25 maart in het Daft Hotel en het was onvergetelijk. Aandachtig luisteren van Tine en JF naar onze wensen en verwachtingen. Een fijne en vlotte organisatie en veel discretie van het personeel gedurende de dag. Een perfecte maaltijd die jong en oud zal bekoren, maar ook als ontbijt! We voelden ons thuis en onze verwachtingen werden meer dan vervuld. Een dikke proficiat aan Tine & Stijn voor het creëren van zo'n mooie plek en zo'n magisch universum, we kunnen niet wachten om terug te komen!

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

King George's teambuilding @Daft !

|Liesbeth Van Wachbeke (King George)|21/06/2023

Bedankt Tine en co om ons een onvergetelijke teambuilding te bezorgen! Alles was top georganiseerd. Ons team heeft enorm genoten van jullie coole locatie met al zijn faciliteiten, lekker eten, het prachtige groene kader. Doe zo voort :-)

Top vergaderzalen in Bullange - Büllingen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Bullange - Büllingen? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Bullange - Büllingen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Bullange - Büllingen

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bullange - Büllingen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Bullange - Büllingen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bullange - Büllingen, Evenementenlocaties in Bullange - Büllingen, Feestzalen in Bullange - Büllingen, Trouwlocaties in Bullange - Büllingen

Jouw vergaderzaal in Bullange - Büllingen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Bullange - Büllingen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: