Alle vergaderzalen in Comblain-au-Pont op een rij

De beste vergaderzalen in Comblain-au-Pont vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Comblain-au-Pont. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (7.3 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

Château de Harzé

Schrijf review Harzé (8.1 km)

Château de Harzé: een romantisch kader met een hoogstaande traiteur-service, perfect voor uw huwelijk. Maar ook voor een vergadering, seminarie, teambuilding, productlancering of bedrijfsfeest.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (14 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

21 reviews Luik (16.3 km)

BluePoint Liège is uw partner bij uitstek voor vergaderingen, opleidingen, seminaries, congressen en evenementen.

No Photo Available

Palais des Congrès

Schrijf review Liège (17.5 km)

Met zijn uitzonderlijke infrastructuur aan de oevers van de Maas in het hart van het Parc de la Boverie, zijn eigen management en technisch personeel, evenals een nabijgelegen viersterrenhotel, is het congrescentrum Palais des Congrès de Liège de ideale p

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (19.1 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

No Photo Available

Kasteeldomein Modave

Schrijf review Modave (19.4 km)

Dit prachtige kasteeldomein gelegen in een prachtig park te midden van 450 ha natuurgebied biedt verschillende zalen aan van wisselende grootte voor het organiseren van feesten als huwelijksfeesten en communies maar ook recepties, bedrijfsevenementen, ...

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 21 reviews over bedrijven in de categorie 'vergaderzalen in Comblain-au-Pont'.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

SUPER ERVARING

|Romy Romero (Clabots Tools SA)|28/05/2021

Uitermate PRO welkom ter plaatse: en videoapparatuur van zeer hoge kwaliteit! DANKJEWEL

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Zeer goede plek!

|Julie Bourgoignie (Infrabel)|01/04/2021

Deze plaats is zeer modern en biedt uitstekend uitgeruste kamers met uitstekende technologie. Het management is perfect en het personeel zeer flexibel, responsief en zeer aangenaam! Het is een zeer aan te bevelen plek voor het organiseren van uw bijeenkomsten en evenementen.

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Perfect

|Nathalie Balhan (Brunswick Marine in EMEA)|07/10/2020

Volledige tevredenheid over het ontvangen onthaal, de beschikbaarheid en vriendelijkheid van het personeel, de onberispelijke lokalen, de gemakkelijke toegang, de catering.
Voorgestelde verbetering (een detail): houd magneten bij de hand om de flip-overvellen op de metalen wanden te tonen

BluePoint Liège

BluePoint Liège

Perfect voor algemene vergaderingen van flatgebouwen

|Thomas BRUNDSEAUX (SOGESCO)|30/09/2020

Ideale plek voor het houden van algemene vergaderingen van mede-eigendom. Persoonlijk en professioneel onthaal, schone en ruime kamers, uitrusting (pennen, blocnotes, bidons) beschikbaar, respect voor de hygiëneregels van "covid".

Top vergaderzalen in Comblain-au-Pont

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Comblain-au-Pont? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Comblain-au-Pont dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Comblain-au-Pont

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Comblain-au-Pont. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Comblain-au-Pont was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Comblain-au-Pont, Evenementenlocaties in Comblain-au-Pont, Feestzalen in Comblain-au-Pont, Trouwlocaties in Comblain-au-Pont

Jouw vergaderzaal in Comblain-au-Pont toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Comblain-au-Pont. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: