Alle trouwlocaties in Columbus op een rij

De beste trouwlocaties in Columbus vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke trouwlocaties in Columbus. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Athenaeum

Schrijf review Columbus (0.4 km)

Athenaeum is een flexibele evenementenlocatie met meerdere ruimtes, perfect voor uw volgende evenement in het centrum van Columbus.

No Photo Available

Red Brick Occasions

Schrijf review Columbus (0.5 km)

Red Brick Occasions van A Catered Event is een nieuwe evenementenlocatie, met een feestzaal met een industriële uitstraling in het hart van Columbus.

No Photo Available

North Bank Park Pavilion

Schrijf review Columbus (1 km)

Het North Bank Park Pavilion is een prachtige evenementenlocatie in het stadscentrum aan de oevers van de rivier de Scioto.

No Photo Available

High Line Car House

Schrijf review Columbus (1.1 km)

The High Line Car House is een klassieke trouw- en evenementenlocatie in het centrum van Columbus.

No Photo Available

The Bluestone Event Venue

Schrijf review Columbus (1.2 km)

The Bluestone is een prachtige en veelzijdige evenementenlocatie, waar een breed scala aan evenementen wordt georganiseerd in het hart van Columbus.

No Photo Available

The Fives

Schrijf review Columbus (2.1 km)

The Fives is een trouw- en evenementenlocatie op het dak in het hart van Columbus.

No Photo Available

The Grand Event Center

Schrijf review Columbus (2.7 km)

Het Grand Event Center is een moderne en veelzijdige evenementenlocatie in het hart van Columbus.

No Photo Available

The Wells Barn

Schrijf review Columbus (3.9 km)

The Wells Barn is een oude in- en outdoor trouw- en evenementenlocatie, vol karakter in het oosten van Columbus.

No Photo Available

Westgate Shelterhouse

Schrijf review Columbus (7.7 km)

De Westgate Park Shelterhouse is een veelzijdige evenementenlocatie en biedt u een prachtige feestzaal aan het water.

No Photo Available

The Reception House

Schrijf review Columbus (9.5 km)

The Reception House at Raymond Memorial is een prachtig herenhuis en golfbaan in Columbus, Ohio.

No Photo Available

The Depot Event Center

Schrijf review Columbus (10.8 km)

Het Depot is een oud treindepot, omgebouwd tot een state-of-the-art evenementenlocatie en museum, dat je kunt huren voor verschillende soorten evenementen.

No Photo Available

The Gallery at Champions

Schrijf review Columbus (11 km)

The Gallery at Champions is een flexibele evenementenruimte, gelegen aan de Champions Golf Course in het noorden van Columbus.

No Photo Available

Phenix Banquet Center

Schrijf review Columbus (12 km)

Phoenix Banquet Centre is een antieke en chique evenementenlocatie in Oost-Columbus.

No Photo Available

The Ivory Room

Schrijf review Columbus (17.4 km)

De Ivory Room is een chique, moderne evenementenruimte met een prachtig panoramisch uitzicht over de stad, waardoor het de perfecte setting is voor elk evenement.

Top trouwlocaties in Columbus

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Columbus? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Columbus dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Columbus

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Columbus. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Columbus was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Columbus, Evenementenlocaties in Columbus, Feestzalen in Columbus, Vergaderzaal in Columbus

Jouw trouwlocatie in Columbus toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Columbus. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: