Alle trouwlocaties in Charlotte op een rij

De beste trouwlocaties in Charlotte vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke trouwlocaties in Charlotte. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Bechtler Museum of Modern Art

Schrijf review Charlotte (0.5 km)

Het Bechtler Museum of Modern Arts is een prachtige en moderne locatie, perfect voor een verscheidenheid aan zakelijke en privé-evenementen in het stadscentrum.

No Photo Available

Big Chill

Schrijf review Charlotte (1 km)

The Big Chill, een voormalige jazzclub, opereert nu als een prachtige evenementenlocatie in het hart van Charlotte.

No Photo Available

The Terrace at Cedar Hill

Schrijf review Charlotte (1.2 km)

The Terrace at Cedar Hill is een moderne en veelzijdige evenementenlocatie voor al uw aankomende evenementen in het hart van Charlotte.

No Photo Available

Great Aunt Stella Center

Schrijf review Charlotte (1.2 km)

Een oud kerkgebouw, gelegen in het hart van Charlotte, het Great Tante Stella Center is een prachtige evenementenhal voor uw volgende bruiloft of privéfeest.

No Photo Available

The Fillmore

Schrijf review Charlotte (1.4 km)

The Fillmore in Charlotte is de grootste uitgaansgelegenheid van de stad en biedt een grote verscheidenheid aan ruimtes, ideaal voor elk soort evenement!

No Photo Available

Skyline Terrace

Schrijf review Charlotte (2 km)

Skyline Terrace is een prachtige buitenlocatie, perfect voor allerlei evenementen en een prachtig uitzicht op de skyline van Charlotte.

No Photo Available

The Depot by Extravaganza Events

Schrijf review Charlotte (2.1 km)

The Depot is een evenementenlocatie van 6000 vierkante meter, gelegen net buiten het stadscentrum van Charlotte, North Carolina.

No Photo Available

The Collector's Room by Beau Monde Events

Schrijf review Charlotte (2.2 km)

De Collector's Room van Beau Monde Venues is een prachtige pakhuisachtige evenementenhal, gelegen in het centrum van Charlotte.

No Photo Available

Norfolk Hall

Schrijf review Charlotte (3.8 km)

De Norfolk Hall is een pakhuisachtige evenementenlocatie met een prachtig thema en de perfecte sfeer voor uw volgende evenement in de stad Charlotte.

No Photo Available

The Palmer Building

Schrijf review Charlotte (3.9 km)

Het Palmer Building is een prachtig oud schoolkasteel, net buiten het stadscentrum van Charlotte, North Carolina.

No Photo Available

Infinity Ballroom Charlotte

Schrijf review Charlotte (5.3 km)

De Infinity Ballroom in Charlotte is een banketbedrijf in familiebezit, perfect voor een verscheidenheid aan evenementen in het hart van de stad.

No Photo Available

The Orchid Banquet Hall

Schrijf review Charlotte (9.9 km)

De Orchid Banquet Hall is een luxe evenementenlocatie met meerdere ruimtes, perfect voor uw volgende bruiloft of privéfeest.

Top trouwlocaties in Charlotte

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Charlotte? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Charlotte dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Charlotte

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Charlotte. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Charlotte was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Charlotte, Evenementenlocaties in Charlotte, Feestzalen in Charlotte, Vergaderzaal in Charlotte

Jouw trouwlocatie in Charlotte toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Charlotte. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: