Alle trouwlocaties in Wolverhampton op een rij

De beste trouwlocaties in Wolverhampton vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke trouwlocaties in Wolverhampton. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Grand Station

Grand Station

Schrijf review Wolverhampton (0.5 km)

The Grand Station is een locatie voor bruiloften en evenementen, perfect voor elk type evenement.

No Photo Available

Molineux Stadium

Schrijf review Wolverhampton (0.8 km)

Het Molineux Stadium is de thuisbasis van de beroemde Wolves Football Club en biedt uitstekende ruimtes voor uw volgende evenement.

No Photo Available

The International Conference and Banqueting Centre

Schrijf review Wolverhampton (1.5 km)

Het International Conference and Banqueting Centre is een evenementenlocatie, perfect voor uw volgende feest!

No Photo Available

The Pavilion

Schrijf review Wolverhampton (3.3 km)

The Pavilion is een grote evenementen- en conferentielocatie in het noorden van Wolverhampton.

No Photo Available

Prestige Suite

Schrijf review Birmingham (14.6 km)

Prestige Suite creëert een warme, gastvrije en professionele sfeer die perfect is voor uw evenement.

No Photo Available

Parklands Banqueting Suite

Schrijf review Birmingham (16.5 km)

Parklands Banqueting Suite is een flexibele evenementenlocatie, open voor het organiseren van elk zakelijk of privé-evenement van uw keuze.

The H suite

The H suite

Schrijf review Birmingham (17.2 km)

De H Suite, in de populaire buitenwijk Edgbaston in Birmingham, is een dynamische evenementenlocatie.

No Photo Available

Iron House

Schrijf review Birmingham (18.1 km)

the Iron House is een mooie en flexibele locatie die meerdere ruimtes biedt om aan uw wensen te voldoen.

No Photo Available

Birmingham Botanical Gardens

Schrijf review Birmingham (18.4 km)

De Birmingham Botanical Gardens, genesteld in en omgeven door enkele van de meest fascinerende en prachtig aangelegde tuinen van het land, biedt drie opvallende evenementenruimtes die een magische en unieke setting voor uw evenement creëren.

Austin Court Birmingham

Austin Court Birmingham

Schrijf review Birmingham (18.4 km)

Deze historische locatie in het stadscentrum van Birmingham biedt een zeer flexibele reeks onderling verbonden ruimtes met historische kenmerken, uitzicht op de gracht aan het water en ultramoderne technologie.

No Photo Available

The Bierkeller

Schrijf review Birmingham (18.7 km)

Het Bierkeller Entertainment Complex, een locatie in het stadscentrum met een verschil.

No Photo Available

Unique Venues Birmingham

Schrijf review Birmingham (18.7 km)

Unique Venues Birmingham biedt een breed scala aan ruimtes voor conferentie- en evenementplanners om evenementen te organiseren in het hart van Birmingham.

No Photo Available

The Eastside Rooms

Schrijf review Birmingham (19.4 km)

De Eastside Rooms is een moderne, stijlvolle en professionele evenementenlocatie, ideaal voor uw conferenties, vergaderingen, privéfeesten en bruiloften!

No Photo Available

Digbeth Hall

Schrijf review Digbeth, Birmingham (19.8 km)

Digbeth Hall is een prachtige locatie vol karakter, perfect voor uw bruiloft, beurs of congres.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Wolverhampton

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Wolverhampton? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Wolverhampton dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Wolverhampton

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wolverhampton. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Wolverhampton was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wolverhampton, Evenementenlocaties in Wolverhampton, Feestzalen in Wolverhampton, Vergaderzalen in Wolverhampton

Jouw trouwlocatie in Wolverhampton toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Wolverhampton. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: