Alle trouwlocaties in Belfast op een rij

De beste trouwlocaties in Belfast vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke trouwlocaties in Belfast. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Cabaret Supper Club

Schrijf review Belfast (0.1 km)

Cabaret Supper Club is een cabaretclub en restaurant in het centrum van Belfast.

No Photo Available

The Merchant Hotel

Schrijf review Belfast (0.5 km)

The Merchant Hotel is het enige AA 5-sterrenhotel in Belfast en biedt geweldige kamers en ruimtes voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Oh Yeah Belfast

Schrijf review Belfast (0.6 km)

Oh Yeah is een veelzijdige evenementenlocatie met vergunning in het centrum van Belfast die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan evenementen.

No Photo Available

The Belfast Empire

Schrijf review Belfast (1.1 km)

Het Belfast Empire is een bar en locatie voor optredens en biedt de perfecte ruimte voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Titanic Belfast

Schrijf review Belfast (1.2 km)

Duik in de geschiedenis van de RMS Titanic bij Titanic Belfast, een grote evenementenlocatie op de blokken van de rivier de Lagan.

No Photo Available

The Errigle Inn

Schrijf review Belfast (2.4 km)

The Errigle Inn is een restaurant, pub en evenementenlocatie in het hart van Belfast.

No Photo Available

The Chelsea

Schrijf review Belfast (3 km)

The Chelsea is een luxe privéfeest- en trouwlocatie in het hart van Zuid-Belfast.

No Photo Available

The Wolf & Whistle Bar

Schrijf review Belfast (4.4 km)

The Wolf & Whistle Bar is een bar en evenementenlocatie in het centrum van Belfast.

No Photo Available

Malone House

Schrijf review Belfast (5.1 km)

Malone House is een prachtig herenhuis, net buiten het stadscentrum van Belfast, met prachtige ruimtes, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Belfast Castle

Schrijf review Belfast (11.7 km)

Het Belfast Castle is een droomlocatie voor uw volgende evenement, net buiten het stadscentrum van Belfast.

Top trouwlocaties in Belfast

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Belfast? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Belfast dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Belfast

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Belfast. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Belfast was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Belfast, Evenementenlocaties in Belfast, Feestzalen in Belfast, Vergaderzaal in Belfast

Jouw trouwlocatie in Belfast toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Belfast. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: