Alle trouwlocaties in Oudenaarde op een rij

De beste trouwlocaties in Oudenaarde vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke trouwlocaties in Oudenaarde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (6 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (9.4 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

No Photo Available

Feestzaal Saksenboom - Catering Koriander & Kaneel

Schrijf review Meilegem (9.9 km)

Wereldkeuken op maat, op locatie of in onze feestzaal Saksenboom.

Newjust

Newjust

Schrijf review Ronse (10.3 km)

Villa Madonna is een authentiek en historisch erfgoeddomein die baadt in een heerlijke art-nouveau sfeer. Villa Madonna is gelegen op de legendarische Kruisberg in de Vlaamse Ardennen.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (10.9 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (12.2 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Maison Blanche

Maison Blanche

Schrijf review Nazareth (12.9 km)

Graag stellen wij onze B&B ter beschikking voor kleinere events. Onze locatie is uitermate geschikt voor verjaardag, communie , babyborrel , huwelijk, etc

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (13.8 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Souplex

Souplex

Schrijf review Deinze (14.9 km)

De vroegere industriële site is nu een multifunctioneel complex met twee grote zalen. Een babyborrel, seminarie, familiefeest of bedrijfsevent... Souplex is dé locatie!

Alta ripa

Alta ripa

Schrijf review Outrijve (15.6 km)

Sedert meer dan 50 jaar verzorgt 'Alta Ripa' zowel de meest prestigieuze banketten, huwelijksfeesten als gezellige familiebijeenkomsten.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (15.7 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (16.4 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (16.7 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Auberge du pêcheur

Auberge du pêcheur

Schrijf review Sint-Martens-Latem (17 km)

Auberge du Pêcheur is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Sint-Martens-Latem. De locatie biedt u een combinatie van hotel, brasserie, event- en vergadermogelijkheden vlak aan de oevers van de Leie.

No Photo Available

Kasteel van Zwijnaarde (bvba JTM)

Schrijf review Zwijnaarde (18.8 km)

Midden in een groen park, met bijbehorend golfterrein en een heli-haven, met zijn eeuwenoude bomen en zijn historische slotgracht, biedt het kasteel een waaier aan mogelijkheden voor prestigieuze feesten.

The Lab Gent

The Lab Gent

Schrijf review Zwijnaarde (19.3 km)

Experimentele eventruimte voor creatieve geesten en feesten. THE LAB is – hoe kan het ook anders – een oud laboratorium. De proefbuizen en bunsenbranders van de vroegere Domo-site in Gent maken vandaag plaats voor exclusieve events.

Feestzaal della Faille Goed

Feestzaal della Faille Goed

Schrijf review Vinkt (19.6 km)

De hoeve 'della Faille Goed' is eeuwenlang in het bezit geweest van de heren van Nevele. Deze unieke locatie wordt u aangeboden voor zaalverhuur voor uw familiefeesten, recepties, vergaderingen of bedrijfsevenementen.

Top trouwlocaties in Oudenaarde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Oudenaarde? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Oudenaarde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Oudenaarde

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Oudenaarde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Oudenaarde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Oudenaarde, Evenementenlocaties in Oudenaarde, Feestzalen in Oudenaarde, Vergaderzaal in Oudenaarde

Jouw trouwlocatie in Oudenaarde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Oudenaarde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: