Alle trouwlocaties in Geraardsbergen op een rij

De beste trouwlocaties in Geraardsbergen vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke trouwlocaties in Geraardsbergen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (0.2 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (10.4 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (13 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (13.2 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (14.2 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (15.2 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Foto Fredrik - De Letterhoeve

Schrijf review Letterhoutem (17.6 km)

De Letterhoeve is het droomproject van Fredrik en Vanessa (en nog een 20tal medewerkers). Een totaal andere kijk op feesten, een tuinfeest tussen prachtige fauna en flora.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (17.9 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (19 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

Top trouwlocaties in Geraardsbergen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Geraardsbergen? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Geraardsbergen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Geraardsbergen

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Geraardsbergen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Geraardsbergen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Geraardsbergen, Evenementenlocaties in Geraardsbergen, Feestzalen in Geraardsbergen, Vergaderzaal in Geraardsbergen

Jouw trouwlocatie in Geraardsbergen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Geraardsbergen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: