Alle trouwlocaties in Ferrières op een rij

De beste trouwlocaties in Ferrières vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke trouwlocaties in Ferrières. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (9.2 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (15.8 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (15.9 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

Ferme de la Dîme

Ferme de la Dîme

Schrijf review Theux (18 km)

Laat u verleiden door het betoverende decor van La Ferme de la Dîme om uw mooie evenement te vieren. Deze ontvangstruimte, gelegen in Luik in België, verwelkomt u het hele jaar door.

No Photo Available

La Vallonia

Schrijf review Stoumont (18.7 km)

Je bent op zoek naar een feestzaal om een verjaardag te vieren, een bruiloft, een communie, een doopfeest. Je wilt een avondfeest, diner of receptie organiseren. Of een zaal nodig voor een uitvaart?

La Ferme de Werpin

La Ferme de Werpin

Schrijf review Hotton - Werpin (19.2 km)

La ferme de Werpin is een authentieke Ardense hoeveboerderij met 12 appartementen, een grote horecakeuken en een zaal/ serre.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Ferrières

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Ferrières? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Ferrières dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Ferrières

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ferrières. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Ferrières was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ferrières, Evenementenlocaties in Ferrières, Feestzalen in Ferrières, Vergaderzalen in Ferrières

Jouw trouwlocatie in Ferrières toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Ferrières. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: