Alle trouwlocaties in Bree op een rij

De beste trouwlocaties in Bree vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke trouwlocaties in Bree. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Pakhuys

Pakhuys

Schrijf review Bree (1.2 km)

Het Pakhuys is een feestzaal met tal van mogelijkheden. We beschikken over 3 zalen met een totaal capaciteit van 400 personen.

No Photo Available

Kempenheuvel

Schrijf review Bree (3.1 km)

Iets te vieren? Kempenheuvel biedt accommodatie voor feesten. Er zijn verscheidene ruimtes welke perfect gebruikt kunnen worden voor gelegenheden in de privé-sfeer zoals een bruiloft, communiefeestje, bbq, verjaardag of een gezellig feestje.

No Photo Available

Warredal

Schrijf review Neeroeteren (10.5 km)

Recreatiedomein Warredal ligt in Belgisch Limburg, nabij het Nationaal Park Hoge Kempen en het natuurgebied Bergerven.

Fabulous

Fabulous

Schrijf review Maaseik (10.7 km)

Beachclub Fabulous. Unieke feestlocatie gelegen in Neeroeteren (Maaseik). Van losse zaal huur tot compleet verzorgde feesten in elke aangelegenheid.

No Photo Available

Sentower Park

Schrijf review Opglabeek (11.2 km)

Sentower Park biedt de mogelijkheid om aan een brede waaier van activiteiten en evenementen deel te nemen, in een mooi en natuurlijk kader.

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

Schrijf review Thorn (16.9 km)

Wellicht hebt u de naam ooit horen vallen of een fraai plaatje van het 'witte stadje' Thorn gezien. Aan de rand, op circa 300 meter van de oude kern, ligt Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top trouwlocaties in Bree

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de trouwlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste trouwlocaties in het centrum van Bree? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle trouwlocaties in Bree dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte trouwlocatie in het centrum van Bree

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bree. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een trouwlocatie boeken in het centrum van Bree was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze trouwlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bree, Evenementenlocaties in Bree, Feestzalen in Bree, Vergaderzalen in Bree

Jouw trouwlocatie in Bree toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw trouwlocatie toe aan dit overzicht met trouwlocaties in Bree. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: