Easy2Rent - IT & AV verhuur
Hardware as a Service van Easy2Rent
Easy2Rent - IT & AV verhuur|
21 januari 2021

Geen investeringen. Geen verrassingen. Geen omkijken naar.


De aanschaf van nieuwe hardware voor je onderneming vraagt een flinke investering. Steeds meer ondernemers kiezen daarom voor ‘Hardware as a Service’ (HaaS). Dat houdt in dat je de hardware niet koopt maar alleen gebruikt. Je betaalt elke maand een vast bedrag en hoeft dus niet in één keer een grote uitgave te doen.


Groeit je onderneming en komen er medewerkers bij, dan huur je eenvoudig apparatuur bij. Is de piek voorbij, dan lever je de overtollige hardware weer in. Met andere woorden: de capaciteit van je IT beweegt soepel mee met de behoefte van je organisatie. HaaS van Easy2Rent is het toppunt van flexibiliteit en schaalbaarheid. Met HaaS beschik je altijd over een passende en up-to-date IT-infrastructuur, zonder hoge aanschafkosten. Servers, storage, netwerkapparatuur, laptops, desktops, led-schermen, printers en copiers. Inclusief de bijbehorende software. Voor back- en front office, vergaderruimte en showroom.


Helemaal op maat voor jou

Samen met Easy2Rent maak je een contract op maat: dagelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks opzegbaar, alles is mogelijk. Easy2Rent zorgt bovendien voor de bijbehorende ondersteuning: advies, installatie, beheer en onderhoud van hardware en software. Ook maken we heldere afspraken over verzekering, reparatie/vervanging bij defect, software-updates en retourname. Het contract wordt nauwkeurig afgestemd op de behoefte van jouw onderneming. Je staat nooit voor onverwachte kosten.


De belangrijkste voordelen van Hardware as a Service van Easy2Rent:

·        Geen investeringen. De liquiditeit van je onderneming blijft op peil.

·        Geen verrassingen. Je weet van tevoren wat je maandelijks betaalt.

·        Geen omkijken. Easy2Rent verzorgt installatie, beheer en onderhoud.

·        Ultieme flexibiliteit. Up- of downscalen zodra dat nodig is.

·        Heldere afspraken. Je weet precies wat je van Easy2Rent mag verwachten.

·        Zekerheid achteraf. Bij retourname wist Easy2Rent gegarandeerd alle data.


Meer van Easy2Rent

Easy2Rent is dé Europese specialist op het gebied van verhuur van zakelijke AV- en IT-oplossingen. Je kunt huren kan in de HaaS-formule – dus voor de middellange tot lange termijn - maar ook voor één dag of één week. Wat jij wilt. Spoedklus? Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Huren bij Easy2Rent is heel easy. Zijn er veranderingen in je organisatie of IT-beleid dan kunnen we daar direct op inspelen door het aanpassen van de hardware en software binnen je bedrijf. Wij kunnen leveren op elke gewenste locatie in Europa en op ieder gewenst moment, ook ’s avonds en in het weekend.


IT &AV

We verhuren (bijna) alles op het gebied van IT & AV. Van laptops tot tablets en van compacte led-schermen op je desk tot gigantische led-walls op je evenement. Uiteraard worden onze producten zorgvuldig samengesteld en voorbereid en met de juiste randapparatuur (zoals printers, scanners, mobiele wifi punten, handscanners en badgeprinters) geleverd. Voor jou en je medewerkers is het letterlijk plug-and-play.


Server & Storage

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van tijdelijke, urgente en projectmatige server-, storage- en netwerkoplossingen. Van high-end systemen tot complete IT-infrastructuren. Met huuroplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware bieden we flexibiliteit in datacenters.


Garantie

Onze ondersteuning is deskundig en servicegericht. Servicemedewerkers geven deskundige en vriendelijke support bij vragen, storingen en problemen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar, en als u ons echt nodig hebt  zijn wij 24 uur per dag beschikbaar. Dat is het gemak van Easy2Rent.


Benieuwd hoe Easy2Rent jouw onderneming kan faciliteren? Bel +31 (0)318 495 300 of stuur een mail naar sales@easy2rent.nl.

Like Reageer