Oceandiva
Een varende kerstshowroom: OCEANDIVA en Edelman slaan de handen ineen!
Oceandiva|
27 november 2020

In deze tijden moet je creatief zijn. Gelukkig zit omdenken zowel in het DNA van OCEANDIVA als van Edelman, met als resultaat dat zij vanaf januari de Duitse wateren gaan bevaren met een varende showroom.

 

Wij brengen de showroom naar de klant toe

Samen met Edelman, één van de grootste importeurs op het gebied van woonaccessoires, creëert OCEANDIVA een varende showroom. “Normaal ontvangen wij van begin december tot eind april klanten van over heel de wereld om onze nieuwe kerstcollectie te presenteren. Door de reisbeperkingen is dit voorlopig niet mogelijk”, zegt Ronald van Veen, Managing Director van Edelman. Edelman kwam al snel op het idee om de showroom naar de klant te brengen. Ze zagen dat veel schepen stillagen en zijn gaan kijken naar de mogelijkheden.

 

Roadshow van drie maanden

Na een korte zoektocht kwam Edelman in contact met OCEANDIVA. Mandy Berding, Managing Director van OCEANDIVA vertelt: “Normaliter zijn wij maanden van tevoren volgeboekt met evenementen, maar Covid 19 heeft de volledige planning van de kaart geveegd. Edelman komt op het perfecte moment. Wij waren toe aan een creatieve invulling voor onze schepen en een roadshow van drie maanden is in deze tijd helemaal geweldig.” Edelman neemt vanaf januari haar intrek op de OCEANDIVA Original en daarmee wordt de varende showroom een feit.

 

Veilige en unieke beleving voor klanten

Beide partijen zijn druk bezig de 2500m2 van de OCEANDIVA Original gereed te maken en in te richten met kerstbomen, kerstverlichting en decoratie. Vanaf 4 januari tot en met 5 maart 2021 vaart de showroom door Duitsland. Op afspraak kunnen de klanten op een veilige en unieke manier de showroom bezoeken en zich onderdompelen in de kersttrends voor 2021. Reden genoeg om de scheepsbel te luiden en te proosten op een fijne samenwerking. 

Like Reageer