De Verzameling
‘Dreams, thoughts & poetry‘ the music of Enrico Pieranunzi.
De Verzameling|
27 september 2020

Zondag 27 september beginnen we met een geweldig mooi optreden van Jasper Somsen (Contrabas), Bert Lochs (trompet, bugel en EVI), Florian Zenker (gitaar) en Karel Boehlee (piano), onder de titel.

‘Dreams, thoughts & poetry‘ the music of Enrico Pieranunzi.


Zondag 1 november toveren we de concertruimte om in een ruimte vol Franse romantiek met een ode aan Charles Aznavour, mon amour.

Britta Maria (zang), Maurits Fondse (piano) en Oleg Fateev (accordeon) zorgen voor een betoverende middag, van diepe ontroering naar opzwepende ritmes. Je gaat in en in tevreden naar huis, de melodieën dansen in je hoofd, en je weet:

ik heb iets heel bijzonders gezien; een glimp van licht. Ontzeg jezelf deze ervaring niet.

Zaterdag 28 november treden Mike Boddé en Jasper Somsen op. Mike is bekend van o.a. Podium Witteman en De Mega Mike & Mega Thomas Show. Samen met Jasper zorgt hij voor een bijzondere muzikale swingende middag vol kleine liedjes en een prachtig pianospel.

Een veelzijdige pianist in combinatie met een veelzijdige contra bassist.

We hebben het dan over een middag die je niet snel vergeet.


Op zondag 20 december waan je je in hemelse sferen. Cinema Paradiso presenteert zich met muziek zoals je je nooit had kunnen voorstellen.

André Heuvelman (trompet, flugelhorn) , Wilmar de Visser (contrabas) en Henry Kelder (piano) toveren de ruimte om in een andere dimensie;

vol emotie en ontroering.

Dit kerstconcert mag u niet missen!


Zondag 24 januari; Het eerste concert van het nieuwe jaar luiden wij in met Folker Tettero op gitaar en Jelske Hoogervorst op saxofoon.

Beiden zijn toppers op het gebied van improvisatie en zij gaan ons een muzikale topmiddag bezorgen, met muziek als magische kracht.

Like Reageer