de Bottelarij (AKSI vzw)
Nieuw aanbod teambuildings
de Bottelarij (AKSI vzw)|
24 augustus 2020

Wij slaan de handen in elkaar met Julie en Laura, 2 jonge pittige dames, die samen met ons creatieve teambuildings en workshops aanbieden vanaf heden! (Want, ja, zeker in tijden van corona* en afstandswerken is er extra nood om je team te versterken met teambuildingactiviteiten.)

 

Laura Bertrands en Julie Van Aelst leerden elkaar kennen in de Genkse Academie voor Beeldende Kunst & Media. Het klikte meteen zowel op persoonlijk als op artistiek vlak.

 

Laura, afkomstig uit het Leuvense, wonende te Stevoort, geeft sinds 2018 workshops bij Villa Basta en is daarbuiten zelfstandige als kunstenares onder de naam Studio Berella.

 

Julie, afkomstig uit Antwerpen, wonende te Genk, geeft sinds 2012 les op de Academie van Genk, richtte in 2015 de Kunsttruck op en is zelfstandige in bijberoep als keramiste.

 

“Eventually, everything connects.”

 

Hoe werkt het? Wij van de Bottelarij zorgen voor de ruimte en verzorgen jullie gasten met huisbereid lekkers. Laura en Julie maken een teambuildingprogramma op maat van jouw wensen en budget. Je kiest dus samen met hen je workshop(s) en kunstenaar(s) en wij zorgen voor een passend cateringarrangement.

 

Voor de workshops is er een minimum van 8 deelnemers en een maximum van 15 deelnemers per begeleider. Deze workshops zijn dan ook perfect om een originele activiteit met je gezins- of vriendenbubbel te organiseren. Bij meer deelnemers wordt de groep verdeeld over 2 begeleiders.

Een workshop duurt ca. 3u. Je kan kiezen voor 1 workshop of een combinatie van 2 workshops: voor- en namiddag. Zo kan je je dag de gewenste invulling geven en bijvoorbeeld in de voormiddag een strategische vergadering houden en in de namiddag een ontspannende teambuildingworkshop organiseren.


Voorbeeldprogramma:

09u00-09u30 onthaalmoment met koffie, thee en huisgebakken lekkers

09u30-12u30 workshop #1 of vergadermoment

12u30-13u30 huisbereide bottelarijlunch**

13u30-16u30 workshop #2 of vergadermoment

16u30-17u30 huisgebakken taart en nababbel

Mogelijkheden:

- Zeefdruk & Body flow

- Keramiek & Theater

- Paperworks & Muziek

- Stopmotion & Sounds

 

Express yourself, together!

 

Teambuildings op maat, in de warme sfeer van de Bottelarij, waar eigenheid, proces, experiment, humor en speelsheid centraal staan. Mensen komen zo tot rust, leren zichzelf en anderen binnen een team beter kennen en durven meer loslaten. Daar engageren Julie en Laura zich voor. Omdat teambuildings maatwerk zijn, horen we graag wat je verwachtingen en budgetten zijn en werken we, samen met Laura en Julie, met plezier een voorstel op maat van je wensen voor je uit.


Heb je een bedrijf, organisatie, schoolteam of eender welke groep vrienden of collega's die je onderling wil versterken? We horen graag van je op info@debottelarij.be

 

* Ook voor workshops en vergaderingen volgen wij steeds de coronamaatregelen van dat moment.

** Voor de Bottelarij kiezen, is de lokale sociale tewerkstelling van AKSI vzw steunen.

Like Reageer