BrainCross Mobile Events bv
Huawei's Smartbus awareness campagne mede ingevuld door BrainCross Mobile Events
BrainCross Mobile Events bv|
7 maart 2024

Stap binnen in de wereld van cyberbewustzijn met Huawei's baanbrekende Roadshow Awareness Campagne! Bij BrainCross hebben we het voorrecht gehad om een onvergetelijke ervaring te creëren die de jeugd op scholen heeft gewaarschuwd voor de gevaren van het internet. Met behulp van The Matrix, een interactieve quiz die de nieuwsgierige geesten van jongeren prikkelt, hebben we een krachtig platform geboden om belangrijke berichten over online veiligheid over te brengen.


In een tijd waarin internetgebruik onvermijdelijk is geworden en de digitalisering alleen maar toeneemt, wordt het onderwerp internetveiligheid steeds urgenter. Onze campagne heeft niet alleen bewustwording gecreëerd, maar heeft jongeren ook uitgerust met essentiële kennis en tools om veilig te navigeren door de online wereld.


Als uw bedrijf op zoek is naar een creatieve benadering voor roadshow marketing, staan wij van BrainCross klaar om uw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het vergroten van bewustzijn, het stimuleren van betrokkenheid of het genereren van leads, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.


Wacht niet langer om uw marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op met Paul@brain-cross.com voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw volgende roadshow tot een onvergetelijk succes kunnen maken!

Like Reageer