Peaky Hats
Peaky Hats groeit sterk op de Belgische markt
Peaky Hats|
19 februari 2024

Hoewel Peaky Hats voor vele eventbureaus een vaste partner in styling en entertainment is geworden, krijgen we nog steeds de vraag of we wel 'tot in België geraken'. Het antwoord is volmondig: JA! 

Sterker nog, wij staan sneller opgebouwd in Antwerpen dan in Amsterdam, dus voor onze zuiderburen goed om te weten dat we hier maar al te graag komen.


Waar is de sterke groei op de Belgische markt aan te danken?

"Enerzijds zien we samenwerkingen met het aantal vaste eventbureaus toenemen in België, waardoor er structureel meer aanvragen binnenkomen. Daarnaast is Peaky Hats zich de laatste jaren ook echt aan het verbreden in thema events, maar ook met meerdere nieuwe vormen van styling & entertainment waardoor we een nog breder aanbod hebben richting onze klanten. Aldus Kenny Verhagen, eigenaar van Peaky Hats.


Een paar mooie cases van afgelopen 2 maanden:


Op 9 december 2023 mochten wij een kerst- eindejaars event verzorgen voor een zakelijke klant bij het 5-sterren hotel Botanic Sanctuary Antwerp. Wij hebben zowel de kerstdeco verzorgd voor de chique dinertafels als de styling van de feestzaal. We verzorgden hierin ook het high-end entertainment waarin gasten kostelijk werden vermaakt. 


Afgelopen maand hebben we in opdracht van KMDA de Nieuwjaarsreceptie mogen verzorgen in de Elisabethzaal te Antwerpen. Geheel in Great Gatsby stijl mochten wij de Elisabethzaal aankleden, en daarbij hebben wij voor een 350 gasten het entertainment mogen verzorgen. Chique Casino tafels, een make-up & nail artist geheel in Gatsby stijl, en een Great Gatsby PhotoBooth maakten het plaatje compleet. 


Komende week staan we op een hele mooie historische eventlocatie in hartje Antwerpen, namelijk bij de Handelsbeurs. Benieuwd wat we daar weer gaan neerzetten, volg ons dan vooral even op instagram voor de meest recente pica's ! :)

Like Reageer