Very Food Catering
Cateraar Very Food steekt de handen uit de mouwen in supermarkt!
Very Food Catering|
27 april 2020

Cateraar Very Food steekt de handen uit de mouwen in supermarkt


Niki Claes: “Toen op 18 maart de wetgeving nog verstrengd werd na de lockdown light hebben we moeten beslissen om Very Food Catering te sluiten en geen afhaalmaaltijden te doen. We hebben beslist om onze geplande verbouwing en uitbreiding van de keuken te vervroegen, wat ervoor zorgt dat de werken in de laatste fase zijn.”


In tussentijd helpen zaakvoerders van Very Food Niki en Bart in de AD Delhaize Terlinden in Aalst. Ze helpen er de rekken te vullen. Niki: “Bart heeft een aantal jaren als gerant gewerkt en heeft dus ervaring. Ondertussen gaan we bijna alle dagen helpen. We hebben elk onze afdeling waarvoor we verantwoordelijk zijn maar we springen ook bij op andere plaatsen in de winkel.”


Niki en Berlinde Dierickx, de zaakvoerster van AD Delhaize Terlinden, kennen elkaar via de FEO (Female Executive Officers) - groep van UNIZO. Een goed netwerk is blijkbaar zowel in goede als in slechte tijden een absolute must voor een ondernemer.

#Unizo #UnizoOostVlaanderen #ADTerLinden #Delhaize #Deinze #Aalst #madeinoostvlaanderen #samentegencorona #StaySafe #TakingCareOfPeopleIsWhatWeDo

Like Reageer