Networkapp | Inscene Company
Persbericht: Nieuwe Networkapp-features maken evenementen nóg waardevoller
Networkapp | Inscene Company|
15 november 2023

Networkapp, de toonaangevende app voor effectief netwerken op evenementen, brengt met trots twee nieuwe functies die de ervaring van zowel deelnemers als organisatoren naar een hoger niveau tillen. De updates richten zich op het optimaliseren van privé-afspraken tijdens speeddates en het creëren van overzicht bij meerdaagse evenementen.


Verbeterde speeddate-module: privacy gewaarborgd

Het vinden van waardevolle zakelijke connecties tijdens speeddates is nu nog eenvoudiger en veiliger dankzij de geoptimaliseerde speeddate-module van Networkapp. Via Networkapp konden deelnemers eerder groepsafspraken maken op een algemeen ontmoetingspunt. Alleen soms zijn er ontmoetingen die je liever privé houdt, zoals kennismakingsgesprekken, intervisiegesprekken en persoonlijke gesprekken. Daarom zijn er nu privélocaties toegevoegd aan de app. 

Deelnemers kunnen nu met vertrouwen een privé-afspraak inplannen, wetende dat die ook echt privé blijft. Deze verbetering zorgt voor een naadloze en ongestoorde ervaring, waarbij de focus volledig ligt op het opbouwen van waardevolle relaties.


“Bij Networkapp begrijpen we het belang van privacy tijdens netwerkevenementen. Met onze verbeterde speeddate-module bieden we deelnemers de mogelijkheid om zorgeloos te netwerken en zakelijke kansen te verkennen zonder enige afleiding”, licht oprichter en CEO Elma Bassa toe.


Overzichtelijke contactmomenten voor organisatoren

Evenementen bestaan vaak uit meerdere dagen, meerdere doelgroepen, meerdere targetgroepen en meerdere contactmogelijkheden binnen het programma. En dat kan gaan duizelen, zowel bij bezoekers als bij de organisatie. Daarom heeft Networkapp een update uitgevoerd waarbij je contactmogelijkheden kan afbakenen. Deze functie is een goede aanvulling voor diegenen die grootschalige evenementen organiseren en ervoor willen zorgen dat deelnemers de waarde van elk contactmoment maximaliseren.


“Onze nieuwe functie om contactmomenten af te bakenen, helpt organisatoren om structuur en overzicht te bieden, wat resulteert in een soepelere en meer gestroomlijnde evenementervaring voor alle betrokkenen”, aldus Bassa.


Over Networkapp

Networkapp is een SaaS-platform voor events en communities sinds 2012. De missie is om ontmoetingen te realiseren die het verschil maken, ongeacht de locatie. Networkapp levert een bijdrage op het gebied van keteninnovatie en talentontwikkeling, met name in de domeinen duurzaamheid & milieu, (medische) wetenschap, gezondheidszorg en onderwijs. Networkapp is ISO 27001 gecertificeerd en werkt o.a. conform Arvodi.


Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend advies gesprek of een demo in onze virtuele huiskamer.


Like Reageer