Appendee
Elevently en Appendee verder onder één naam
Appendee|
7 oktober 2022

Het is alweer twee jaar geleden dat het Nederlandse platform Elevently voor virtuele evenementen gelanceerd is. Hoewel online oplossingen niet meer weg te denken zijn, ziet het eveneens Nederlandse platform voor event apps ‘Appendee’ een toekomst in hybride strategieën voor bedrijven. Hiermee ligt de keuze voor verbinding met Elevently zeer voor de hand. Gekozen is om samen onder de naam Appendee samen verder te gaan.


Hybride evenement of hybride strategie?

Er is de laatste tijd veel geschreven over de juiste vorm voor een hybride evenement. Volgens sommigen betekent dit een evenement dat op hetzelfde moment zowel fysiek als online plaatsvindt. Anderen vertalen het als een fysiek evenement dat later on-demand terug te kijken is. Volgens Appendee gaat het niet sec over de vorm maar is het belangrijker om gebruik te maken van de huidige mogelijkheden en een goed afgewogen mix te bieden van fysieke en online middelen om je doelstellingen te bereiken.


Ongekende mogelijkheden

De samensmelting van Elevently en Appendee zorgt voor een zeer compleet productaanbod waarbij bedrijven één aanspreekpunt hebben voor o.a. registratie, event apps, webinar series en uitgebreid virtueel platform. Bovendien zijn de systemen volledig geïntegreerd dus ook gemakkelijk om als krachtige combinatie in te zetten of te koppelen met andere softwarepakketten.


Over Appendee

Begonnen onder de naam Twoppy, is Appendee sinds 2011 toonaangevend op het gebied van software voor evenementen. Naast de krachtige oplossingen die het bedrijf al aan meer dan 6.000 evenementen heeft geleverd, staat Appendee vooral bekend om de hoge mate van servicegerichtheid en sterk concurrerende prijzen.


Kijk wat Appendee voor jou kan betekenen op: appendee.com

Like Reageer