DOCK 3
DOCK 3 gaat zich verder ontwikkelen als unieke locatie voor bedrijfsevents in Antwerpen
DOCK 3|
12 april 2022

DOCK 3 is een polyvalent en multifunctioneel eventcenter in Antwerpen, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring en Kinepolis. Met een nieuw BtoB-team wil de venue zich verder ontwikkelen als unieke locatie voor bedrijfsevents!


DOCK 3 is gehuisvest in een voormalige loods van de Antwerpse haven aan het Straatsburgdok. Er werd de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in de aankleding en uitrusting van de verschillende ruimtes. Vandaag biedt DOCK 3 een uniek industrieel kader met een verfijnde combinatie van hospitality, gastronomie en technologie.


Het nieuwe BtoB-team van DOCK 3 heeft een jarenlange ervaring in storytelling en full-service. Het team zal bedrijven adviseren en inspireren bij hun events en instaan voor het volledige traject vanaf concept tot en met realisatie. Bedrijven en organisaties kunnen bij DOCK 3 terecht voor alle mogelijke initiatieven, van een receptie voor 50 gasten tot een grootschalig event met 1750 bezoekers. De mogelijkheden zijn legio: een personeelsfeest, een productlancering, een seminarie, een walking of seated dinner...

 

Als full-service eventpartner wil DOCK 3 bovendien meer gaan inzetten op foodbeleving. De kwalitatieve catering wil een culinaire totaalervaring bieden die volledig in lijn ligt met het eventconcept en aldus een meerwaarde biedt.

 

DOCK 3 omvat drie ruimtes: de Mainroom, Aura en Fusia. Elke zaal straalt zijn eigen sfeer en beleving uit. Klanten kunnen deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van het geplande event. Alle zalen zijn volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light-technologie. Deze laatste biedt ongeziene branding-mogelijkheden voor bedrijven.

 

Extra troeven voor DOCK 3 zijn nog de ruime gratis parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid via het openbaar vervoer en de grote invalswegen.

Like Reageer