Vrijgezellendag

Op zoek naar 'vrijgezellendag'? In onze database vind je alle leveranciers die vrijgezellendag aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'vrijgezellendag'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Kaap bv

De Kaap bv

Schrijf review Zoelen

Voor het leukste bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, gezelligste familiedag of unieke themafeest! Centraal in Nederland, in- & outdoor met voor ieder wat wils! Je kunt hier terecht voor een compleet evenement op maat en vindt er alles onder één dak.

No Photo Available

Boerenspellen

Schrijf review Ospel

Loeigezellige uitjes voor groepen. Welke activiteit past er bij jullie? Van actief tot passief, binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud. Van een uurtje plezier tot een volledig verzorgde dag met eten en drinken...

No Photo Available

HollandCityEvents

Schrijf review Amsterdam

U wilt een uitje in Amsterdam? Wij verzorgen uw uitje en nog veel meer. Wilt u een groepsarrangement, een vrijgezellendag, een workshop of een van onze andere aktiviteiten. Wij maken uw uitstapje tot een onvergetelijke dag!

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Schrijf review Hattem

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten verzorgt activiteiten voor kleine en grote groepen tot personen, het hele jaar van maandag t/m zaterdag. Wat kunnen wij u bieden? Activiteiten, rondvaarten, materiaalverhuur, feesten, vergaderruimte, ...

No Photo Available

Bij Maud Workshops Tilburg

Schrijf review Tilburg

Bij Maud Workshops Tilburg onderscheidt zich door sfeer, persoonlijke aandacht en kwaliteit. In een sfeervolle, vrolijke en inspirerende omgeving duik je in de wereld van creativiteit of wordt er fanatiek samengewerkt aan een culinair hoogtepunt.

No Photo Available

Peelexpress groepsactiviteiten

Schrijf review Heusden

Peelexpress groepsactiviteiten biedt u het uitje om uw familiedag, bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellendag of ander uitstapje tot een onvergetelijk dag te maken!

No Photo Available

Hulsbeek Events

Schrijf review Oldenzaal

Wilt u een origineel, bijzonder en onvergetelijk personeelsfeest, bedrijfsfeest of -uitje, een vrijzezellendag of een ander uitje voor een groep? Evenementenorganisatie Hulsbeek Events is een fullservice bureau, die verassende evenementen creëert, organis

No Photo Available

Centipede Events bv

Schrijf review Helmond

Ons organisatiebureau verzorgt uw exclusieve evenement op maat. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, vergaderarrangement, teambuildingstraining, incentive of winkelcentrumpromotie. Verder bieden we diverse activiteiten.

Meer resultaten wereldwijd

Dizzy-adventure

Dizzy-adventure

Schrijf review Mont-Houffalize

Zoek je voor je bedrijf uitstap iets origineel, of wil je een leuke dag met je vrienden, vereniging of collega's?

Slipway bvba

Slipway bvba

Schrijf review Kalmthout

Anti-Slipcursus, Ongevalsimulator, Ferrari-, Bugxter-, Hummer rijden! Individueel of in groep? Prijzen v.a. € 38/pp (Kortrijk, Antwerpen, Zolder,Brussel, Namen, …)

City Golf Tours

City Golf Tours

11 reviews Antwerpen

City Golf Events bvba is sinds 2008 een betrouwbare partner voor de organisatie van een onvergetelijke teambuilding. Verken één van de steden in ons aanbod op een unieke manier, al golfend. Hoe minder golfervaring, hoe leuker!

Party People

Party People

Schrijf review Kortrijk

Met een passie voor events en het organiseren van momenten waar mensen elkaar ontmoeten, het naar hun zin hebben, plezier beleven en gelukkig zijn, startte ik in 2020 het verhaal van Party People.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'vrijgezellendag'.

City Golf Tours

City Golf Tours

Stadsgolfen in Mechelen (België)

|Steffie Hoekstra (TTV Motion)|03/04/2024

We hebben een prachtige teambuilding gehad met City Golf in Mechelen! Wij kwamen uit Nederland en kenden de stad helemaal niet maar zijn gelijk fan. Geweldige activiteit, misschien ook iets voor Nederland? :)

City Golf Tours

City Golf Tours

Ideale teambuilding in Antwerpen

|Koen Deferm (AAB)|02/04/2024

Wat mij betreft is City Golf de ideale teambuilding. We deden een bedrijfsuitstap naar Antwerpen en kozen voor City Golf om de stad te ontdekken. Onze tours werd begeleid door Vincent. Onderweg kregen we 6 holes voorgeschoteld en werden leuke weetjes over de stad verteld. Geen saaie boel. Vincent speelde ook goed in op de groep. Iedereen van onze 20 deelnemers vond het een absolute voltreffer. 

City Golf Tours

City Golf Tours

Zalige activiteit!

|Stefan Devoldere (Gamma)|26/01/2024

We hebben met het bedrijf een teambuilding in Antwerpen gedaan en speelden City Golf. Prachtige mix tussen sport en spel, alsook cultuur. Voor ons een dikke aanrader. Ook zeer vlotte communicatie en facturatie. Top!

City Golf Tours

City Golf Tours

Stadsgolfen in Mechelen

|Jos Gouwe (Blue Fish)|05/01/2024

In december hebben we met ons bedrijf een teambuilding in Mechelen gehad. Activiteit was City Golf en stelde niet teleur. Voor ons voor herhaling vatbaar.

Vrijgezellendag

Zoek je naar 'vrijgezellendag' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 12 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Vrijgezellendag: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor vrijgezellendag op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als vrijgezellendag, vrijgezellen dag, vrijgezellendag limburg, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar vrijgezellendag. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: vrijgezellen dag, vrijgezellendag limburg, ...