Video Montage

Zoek je 'video montage'? Hier vind je eventbedrijven die video montage aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Video Montage

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'video montage'.
 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Professionals!

  Het was een plezier om te kunnen samenwerken met Sandra en Koen!
  Het coaching- traject voorafgaand aan het opnemen, bleek van onschatbare waarde om onze boodschap die we wilden brengen nog krachtiger te laten overkomen.
  Tijdens de opnames werd voor een prima begeleiding gezorgd.
  Door de professionele aanpak konden we in een kleine 2 uur alles afwerken en werden de webinars dezelfde dag nog aangeleverd.
  Van zeer snelle en kwalitatieve dienstverlening gesproken! Webinar Solutions, experten in hun vak en een absolute aanrader om mee in zee te gaan!”
  Katy Lauwaert en Inés Cattoor – Synergie Belgium

  Inés Cattoor - Synergie Belgium - 23/10/2017

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Webinars

  Veel technische mogelijkheden in studio en op locatie. Goede coaching voor opname. Procedure planning opname loopt zeer vlot. Goede locatie en 't is fijn samenwerken met jullie!

  Hüseyin Uygun - AG Insurance - 10/03/2017

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Een video inblikken met passie - dan moet je bij Webinar Solutions zijn!

  Toch altijd best spannend maar ook bijzonder leuk om deel te nemen aan een video opname! Nog mooier wordt het als je dan de kans krijgt om samen te werken met twee professionele en creatieve mensen zoals Sandra en Koen. Het enthusiasme voor hun vak, bereidheid om mee te stappen in onze creatieve - en ook wel “out of the briefing” ideeen maar vooral hun passie voor het vak, professionalisme en gevoel voor humor hebben er voor gezorgd dat we niet alleen heel veel plezier hebben beleefd maar ook dat we een fantastisch originele video hebben kunnen inblikken! Heel hard geapprecieerd was ook de tijd die ze gemaakt hebben om even een korte rondleiding te geven in hun studio en om ons de wonderlijke - en onbekende - wereld van het witte doek te leren kennen. Top samenwerking en ik kijk alvast uit naar de volgende opportuniteit om nog eens een video in te blikken!

  elke Willaert - Microsoft - 05/03/2017

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Dankzij WebinarSolutions bereiken wij onze leden via nieuwe kanalen op een zeer professionele manier

  Nelectra test of ze haar leden via nieuwe communicatiekanalen zoals webinars kan aanspreken en informeren. Nadat de verschillende mogelijkheden voor de organisatie van een webinar tegen het licht werden gehouden, kwam WebinarSolutions als meest professionele en betaalbare partner uit de bus. De kwaliteit van de dienstverlening, de uitrusting van de studio en de beeld- en geluidskwaliteit zorgen ervoor dat onze leden een zeer professioneel webinar te zien krijgen.

  Els Heyrman - Nelectra - 03/03/2017

Video Montage

Op zoek naar 'video montage'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Video montage: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van video montage op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als video montage, montage, videomontage, videobewerking, videomontages, montages, video bewerken, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar video montage.

Tags: montage, videomontage, videobewerking, videomontages, montages, video bewerken, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!