Poppentheater

Op zoek naar 'poppentheater'? In onze database vind je alle leveranciers die poppentheater aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'poppentheater'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Funny Event bvba

Schrijf review Herk-de-Stad

Funny Event is een firma, waar de eisen van de klant primeren. We zijn reeds enkele jaren actief in de animatie wereld.

Totaal Theater

Totaal Theater

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Bijzondere artiesten, totale programmering en organisatie-expertise bij Theater- en Organisatiebureau TOTAAL THEATER.

Reizend Poppentheater Sloef

Reizend Poppentheater Sloef

Schrijf review Aalst

Reizend klassiek handpoppentheater dat leuke zelfgeschreven verhalen speelt voor kinderen 2de-3de kleuterklas en klas 1 & 2 van de Basisschool!

Theatercollectief de Muzen

Theatercollectief de Muzen

Schrijf review Tiel

Beeldend Theater De Muzen, levensgrote fraaie poppen gemaakt door Moniek Sommen die tot leven gebracht worden voor diverse activiteiten voor jong en oud. Speciale programma voor voor mensen met een verstandelijke beperking

El Capstok Straattheater

El Capstok Straattheater

Schrijf review Zwijndrecht

El Capstok, theater met een nostalgisch tintje. Theater voor elk seizoen, voor jong en oud. kindertheater, poppentheater, mobiele acts, typetjes, straattheater, mime en muziek. Al 14 jaar actief op het gebied van muziek en entertainment!

Poppentheater Ronzebons

Poppentheater Ronzebons

Schrijf review Oss

Meesterpoppenspeler brengt handpoppen tot leven met Poppentheater Ronzebons uit Oss. Jan Roosenboom betovert  jong en oud met zijn prachtige voorstellingen.

De Poppenzaal

De Poppenzaal

Schrijf review Turnhout

Toneel en poppenspel voor kinderen in eigen zaal in Turnhout De Poppenzaal. Familievoorstellingen op zondag om 10.30u en woensdag om 14.30u, van september tot mei. Ideaal voor feestjes. Ook op verplaatsing door Vlaanderen en Nederland.

Het land van Jan Klaassen

Het land van Jan Klaassen

Schrijf review Braamt

Ideaal voor een bedrijfsfeest. Het bijzondere park is ideaal voor groepen die een feest willen vieren.

No Photo Available

Toon Maas Clown

Schrijf review Someren

Toon Maas speelt op straattheater in binnen- en buitenland.

No Photo Available

Poppentheater Alda Loeffen theater

Schrijf review De Mortel

Poppentheater op geheel eigen wijze gespeeld door Alda Loeffen die al 30 jaar voor kinderen in Nederland en België haar originele voorstellingen brengt met allerlei erfgoedimprovisaties vanuit de vrouw met Jan Klaassen en Katrijn in Brabants dialect.

Meer resultaten wereldwijd

Duo Abbraccio

Duo Abbraccio

Schrijf review Oosterzele

Op de hoek van de straat of het marktplein bij je in de buurt... Je hebt geen enkel idee wat je te wachten staat? Kom dichter en laat je verrassen door hun charme en schoonheid!

DRAAD-poppentheater vzw

DRAAD-poppentheater vzw

Schrijf review Roeselare

Figurentheater DRAAD uit Roeselare acteert hoofdzakelijk met houten draadpoppen maar biedt ook diverse poppen-gerelateerde activiteiten aan, zoals straatacts en causerieën.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Poppentheater

Op zoek naar 'poppentheater' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 12 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Poppentheater: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor poppentheater op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als poppentheater, levende poppen, poppenspel, handpoppen, poppenspel voor ouderen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.nl aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar poppentheater. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: levende poppen, poppenspel, handpoppen, poppenspel voor ouderen, ...