Podiumbouw

Op zoek naar 'podiumbouw'? In onze database vind je alle leveranciers die podiumbouw aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'podiumbouw'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

't Hekeltje verhuur

Schrijf review Alkmaar

Steeds meer bedrijven, maar ook particulieren doen voor hun evenementen en festiviteiten een beroep op de jarenlange ervaring van 't Hekeltje als het gaat om de verhuur van alle mogelijke soorten horeca- en partybenodigdheden en luxe partytenten.

Gigant International BV

Gigant International BV

Schrijf review Eersel

Dankzij de specifieke expertise en jarenlange ervaring binnen de podiumbouw is de vraag bij Gigant al lang niet meer 'kunnen we het doen', maar 'hoe gaan we het doen'. Bij de ontwikkeling van speciale constructies maakt Gigant gebruik van deze insteek doo

Gentle Podiumfaciliteiten B.V.

Gentle Podiumfaciliteiten B.V.

Schrijf review Hengelo

Gentle Rent ontwikkelt, realiseert en verhuurt allerlei open-air en indoor podiumsystemen voor evenementen en concerten. Ook voor klantspecifieke constructies bent u door de jarenlange ervaring van Gentle Rent op het juiste adres.

360 Events bv

360 Events bv

Schrijf review Schilde

Dankzij de uitgebreide vaardigheden van ons team zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van podia en complexe steigerconstructies. 360 Events gaat geen uitdaging uit de weg.

Viberz Events

Viberz Events

Schrijf review Lanaken

Viberz Events helpt uw event te slagen! Of u nu op zoek bent naar een dj, stagehand, freelancer, het huren van licht en geluid of een totaal pakket, bij ons kunt u voor alles terecht!

No Photo Available

Jvrdecorbouw & Kroonluchterverhuur

Schrijf review Nijmegen

Verhuur van kroonluchters, decors rekwisieten, decordoeken, licht, geluid, podiumelementen, decorbouw, standbouw en totaalorganisatie.

No Photo Available

Wanted Flex

Schrijf review Zuidplas

Wanted Flex is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor verschillende functies en industrieën, met een focus op de evenementenbranche.

Meer resultaten wereldwijd

Stage Solutions bv

Stage Solutions bv

Schrijf review Huizingen

Wij voorzien voor u een podium op maat ideaal om uw acts, presentaties, shows kracht bij te zetten... met trappen of traploos (bv.voor rolstoelgebruikers)

No Photo Available

Stageco Belgium nv

Schrijf review Tildonk

In 25 jaar heeft Stageco wereldwijd een ijzersterke reputatie opgebouwd op vlak van podiumbouw. Artiesten zoals The Rolling Stones, U2, Bon Jovi en Bruce Springsteen hebben al meermaals beroep gedaan op onze uitgebreide ervaring en kennis.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Podiumbouw

Op zoek naar 'podiumbouw' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan 9 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Podiumbouw: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor podiumbouw op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als podiumbouw, podiumopbouw, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar podiumbouw. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: podiumopbouw, ...

Artikels

Nieuwe opleiding voor knelpuntberoep Eventtechniek

Nieuwe opleiding voor knelpuntberoep Eventtechniek

Het RITCS in Brussel en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen starten met een nieuwe graduaatsopleiding "Podium- & Eventtechnieken". Podiumtechnicus is de laatste jaren een knelpuntberoep geworden.

19.000 m2 energie neutrale magazijnen en kantoren voor Van Ham Tenten & Podia

19.000 m2 energie neutrale magazijnen en kantoren voor Van Ham Tenten & Podia

Sinds 1 december zijn alle medewerkers van Van Ham verhuisd naar hun nieuwe werkplek en die is met 19.000 m2 niet alleen groot, maar ook nog eens volledig energie neutraal.

Harde klap voor Belgische evenementensector nu versoepelingen uitblijven

Harde klap voor Belgische evenementensector nu versoepelingen uitblijven

Er komt voorlopig geen fase 5 in de versoepelingen, zo zei minister van Volksgezondheid Maggie De Block na afloop van het Overlegcomité. Dat is slecht nieuws voor de evenementensector in België, die al maanden op perspectief voor het najaar rekende.

Evenementensector schreeuwt om personeel: "We hopen dat een hoger loon mensen aantrekt"

Evenementensector schreeuwt om personeel: "We hopen dat een hoger loon mensen aantrekt"

België gaat op 18 februari naar code oranje en dat betekent dat er weer evenementen kunnen gepland worden. De organisatoren en leveranciers in de sector zijn naarstig op zoek naar personeel, soms zelfs tot in het buitenland.

"Er zullen festivals niet kunnen doorgaan door gebrek aan materiaal"

"Er zullen festivals niet kunnen doorgaan door gebrek aan materiaal"

Podiumbouwer Stageco ruilt twee jaar stilstand in voor 'meest complexe zomer ooit'. Na twee stille zomers heerst bij Stageco opnieuw een drukte vanjewelste. De logistieke uitdagingen zijn gigantisch.