Discobar Huren

Op zoek naar 'discobar huren'? In onze database vind je alle leveranciers die discobar huren aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'discobar huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Partydj - Discobars, DJ & Karaoke

Partydj - Discobars, DJ & Karaoke

Schrijf review Aalst

Professionaliteit, Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Diversiteit. Onze ervaren dj's stellen u een zeer brede waaier aan muziekgenre's voor. Ambiance volgens uw wensen. We bespreken dit natuurlijk met u enige tijd voor uw fuif of feest. Ook verhuur van karaoke

DJ Jimmy

DJ Jimmy

Schrijf review Zele

Betaalbare allround Dj voor al u feesten of party's. Ook verhuur van licht-en geluidsinstallatie.

Axse Event Technology

Axse Event Technology

Schrijf review Duffel

Verhuur en verkoop stage equipment.

Rps events

Rps events

Schrijf review Sint-Amands

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van jouw feest. Sinds 1991 zijn wij dé feestpartner wanneer het gaat om het leveren van een DJ tijdens jouw huwelijksfeest of trouwfeest.

DBSoundsystems Showproducties

DBSoundsystems Showproducties

Schrijf review Veendam

DBSoundsystems is bezig met verhuur van licht en geluid sets voor kleinschalige producties in de regio Groningen. Daarnaast verhuren wij ook professionele drive-in shows, met of zonder dj.

No Photo Available

Java productions

Schrijf review Harelbeke

A solution for all your events!Event organisatie: organisatie, productie, technische en logistieke coördinatie van evenementen, festivals, cultuurmanifestaties, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, ... Technical support: klank, licht , video, discobar ver

No Photo Available

J&K Licht en geluid

Schrijf review Zele

J&K is een groeiende verhuurfirma in licht en geluid, wij bieden een groot gamma professionele licht- en geluidsapparatuur. Naast het verhuren voorzien wij ook de verkoop van licht- en geluidsmateriaal.

No Photo Available

discobar Starlines

Schrijf review Veerle (Laakdal)

Wij bieden een totaalpakket discobar + 2 DJ's met alleen de beste en dansbaarste muziek voor alle leeftijden!

No Photo Available

KTK P.A. System

Schrijf review Zulte

Een 7 tal jaar evaring wordt omgezet in een idee, in een gepast buget. U zorgt voor de locatie, wij zorgen voor uitwerking van uw idee tot in de puntjes. Van P.A., discobars tot uitbelichten van beursstanden, decors, tuinen en gevels.

Discobar Huren

Op zoek naar 'discobar huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 9 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Discobar huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor discobar huren in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als discobar huren, verhuur discobar, discobar verhuur, discobar set, discobar oost vlaanderen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar discobar huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: verhuur discobar, discobar verhuur, discobar set, discobar oost vlaanderen, ...