header

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Op eventplanner.nl vind je leveranciers die whiskey tasting aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 29 reviews over bedrijven in de categorie 'whiskey tasting'.
 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Catering op bedrijfsfeest

  Miraeus verzorgde de catering op ons bedrijfsfeest. Zeer vlotte en transparante communicatie bij het boeken Miraeus alsook in de keuze van de cocktails. Deze konden op voorhand voorgeproefd worden en als bedrijf hadden wij inspraak in de keuze van de cocktails. Miraeus was voorzien van alle nodige materiaal waardoor wij zelf niets moesten voorzien, heel gemakkelijk. Miraeus straalt een bepaalde klasse uit en het team aanwezig op de catering heeft toch een bepaalde flair, wat perfect paste binnen op ons bedrijfsfeest.

  S. Mussche - AcroProducts BVBA - 08/08/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Toppers!

  We werken altijd heel graag samen met Peaky Hats! Zij zijn heel professioneel, vriendelijk en erg meedenkend om je event naar nog naar een hoger niveau te brengen! Daarnaast klopt de styling perfect bij de verschillende entertainment dat zij aanbieden. Toppers!

  Christel Molkenboer - CM Events - 05/08/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Super samenwerking

  Van shoeshiners tot sigaren rollers, iedereen ziet er compleet gestyled uit....daarom hebben we Peaky Hats gekozen.
  Vanaf het eerste moment van aanvraag tot en met de uitvoer is alles tot in de puntjes geregeld. De snelheid in het offerte traject en het kunnen meedenken binnen het concept van ons evenement zijn vooral te prijzen. We gaan zeker vaker met Peaky Hats werken.

  Wouter Wouter Goossens - Goossens Events - 25/07/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Pracht partij

  Ik werk al weer een aantal jaren samen met Kenny. Kenny is gedreven en heeft gevoel voor stijl. Wat hem onderscheid van alle andere in de branche is dat hij volledig focust op zijn onderdeel. De Roaring Twenties, van sigarenroller tot Chersterfield. Een mooie stijl en toevoeging op ieder event. Ik als organisatie bureau werk graag samen omdat hij een toevoeging is en geen concurrent. Samen maak je dan nog mooiere events op een nog hoger niveau. Keep up!

  Mart Habraken - HabbEvents - 25/07/2019

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.nl vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Whiskey tasting: alles op één pagina

Wij hebben alle info over whiskey tasting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als whiskey tasting, whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar whiskey tasting.

Tags: whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!