header

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Op eventplanner.nl vind je leveranciers die whiskey tasting aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 25 reviews over bedrijven in de categorie 'whiskey tasting'.
 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktailtasting op weekend

  De workshop van miraeus cocktail services was een leerrijke ervaring aangevuld met leuke weetjes gegeven door Sam dat een leuke gastheer was. Ideaal voor vrijgezellen weekends of weekends met vrienden.

  Niels Louwagie - 17/03/2019

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Miraeus wiskey tasting

  Super goede prijs-kwaliteit tasting van Miraeus. 9 wiskey's geproefd en vakkundig toegelicht door Sam. Als je graag wiskey drinkt of gewoon een leuke ervaring wilt met vrienden is dit zeker een aanrader!

  Floris Bombeke - 17/03/2019

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Whisky tasting was top

  De whisky tasting van Miraeus is een eye-opener voor iedereen die iets wilt leren kennen van echte whisky's! Leuke weetjes, gevarieerde whisky's en een fijne gastheer. Een aanrader voor iedereen die in spirits geïnteresseerd is.

  Nico Pluym - 17/03/2019

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Workshop met studiegroep

  Als afsluiting van onze projectweek hebben we een cocktailworkshop gevolgd bij Miraeus. Met enkele vrienden kwamen we naar Antwerpen en werden we hartelijk ontvangen.
  Er was keuze uit verschillende formules en verschillende cocktails, we hebben veel bijgeleerd en de uitleg werd zeer enthousiast verteld.

  Kaltrina Rushiti - 06/03/2019

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.nl vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Whiskey tasting: alles op één pagina

Wij hebben alle info over whiskey tasting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als whiskey tasting, whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar whiskey tasting.

Tags: whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!