header

Koor

Zoek je 'koor'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die koor aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'koor'.
 • Akkoord gospelgroep

  Akkoord gospelgroep

  Formidastisch

  Een toffe bende met passie voor muziek, die ons een fantastische avond bezorgden. soms ingetogen... dan weer emotioneel... dan tijd voor een feestje.. maar vooral veel kippenvel momenten.

  Bart Lemmens - Ouderraad basisschool St-Rita Sint-Truiden - 08/07/2017

 • Akkoord gospelgroep

  Akkoord gospelgroep

  Prachtig concert!

  Graag danken wij het Gospelkoor AKKOORD voor hun prachtig optreden tijdens ons Pinksterfestival! Ze hebben onze misviering prachtig opgeluisterd en nadien de gehele zaal laten swingen met hun perfect gekozen nummers voor het juiste moment!
  Een absolute aanrader!

  Raf Tournel - Pinksterfestival KH 'Ons Verlangen' - 19/06/2017

 • Akkoord gospelgroep

  Akkoord gospelgroep

  Akkoord Gospelgroep: absolute aanrader!

  Voor de jubileumeditie van de kerstmarkt in december 2016 boekten wij Akkoord Gospelgroep. Het regelen van de boeking en het bespreken van de technische en praktische afspraken verliep zeer vlot, en de gemaakte afspraken werden correct nageleefd. Het is een groep sympathieke mensen met een hart voor muziek. Hun optreden werd dankzij hun aanstekelijke enthousiasme en toegankelijke songkeuze bijzonder gesmaakt door de aanwezigen. Een absolute aanrader.

  An Brands - Stad Hamont-Achel (event: kerstconcert kerstmarkt) - 15/06/2017

 • Akkoord gospelgroep

  Akkoord gospelgroep

  Goede communicatie, flexibel, houdt hun woord, en een zeeeer talentvolle groep

  Gospelgroep geboekt voor evenement. De dag zelf werd door noodweer het programma vroegtijdig beëindigd. De groep, die met veel leden aanwezig waren, heeft niet kunnen optreden. We moesten maar een zeer klein bedrag van de factuur betalen, maar dit bedrag gelde meteen als voorschot voor een nieuwe boeking. Bij de nieuwe boeking tijdens een ander evenement (waar we opnieuw geplaagd werden door hevige regen) stelde de groep zich zeer flexibel op om last minute de locatie te veranderen naar een binnenlocatie. Zeer goede communicatie dus.
  Alles wat ze nodig hebben, nemen ze mee. geen extra zorgen dus voor de organisator. Wat ze beloven, maken ze waar.
  De groep bestaat uit een voor een zeer talentvolle zangers. Bovendien zijn ze ook nog eens behulpzaam en spontaan.

  Sanne Timmermans - Halte Hoeselt - 14/06/2017

Koor

Zoek je 'koor'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Koor: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van koor op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als koor, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar koor.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!