4X4 Teambuilding

Zoek je '4x4 teambuilding'? Op eventplanner.nl vind je toeleveranciers die 4x4 teambuilding aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie '4x4 teambuilding'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Topdag

  Top activiteit , een echte aanrader om eens te doen . We gaan zeker terug voor de nachtrit !

  Dirk Beerden - 14/05/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Leuke ervaring in eigen streek

  Hallo,
  We hebben een leuke voormiddag mogen ervarwn met rent-a-willys! Het is een leuke route en het is heel fijn om zelf te mogen rijden!
  Heel erg bedankt om ons dit te leren kennen.

  Els Plettinckx - 07/05/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2 - toporganisatie in super aangename sfeer

  Beste Philippe, dank zij je enthousiasme en uitstekend organisatietalent heb ik een onvergetelijke dag mogen meemaken tijdens de warbirdroute 2. Een must voor elke liefhebber van oorlog- en luchtvaartgeschiedenis. Je hebt ons via een prachtig uitgekozen parcour met onze oude voertuigen naar menige crashsites gebracht van zowel Duitse als geallieerde vliegtuigen waarvan de bemanningsleden tijdens WO2 minder fortuinlijk waren gedurende hun confrontaties in het Belgische luchtruim. Je relaas van hun wedervaren was uitstekend onderbouwd met indrukwekkende documentfoto's wat getuigt van een heus opzoek- en voorbreidingswerk. Het mooie weer en de aangename sfeer onder alle deelnemers hebben de Topdag nog eens bekroond.
  Krist

  Krist Mahieu - 12/04/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2

  Beste Philippe,
  Nogmaals proficiat, het was af!
  Doe zo verder, u mag fier zijn.

  Erwin Delheye - KNUROO Gent - 09/04/2018

4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

4x4 teambuilding: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4x4 teambuilding in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als 4x4 teambuilding, 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar 4x4 teambuilding.

Tags: 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!