Feestavond

Zoek je 'feestavond'? Op onze website vind je eventbedrijven die feestavond aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'feestavond'.
 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  Uitstap Brugge

  Event was uitermate goed georganiseerd. Zeer goede opeenvolging van de activiteiten. Gids was super en het brouwerijbezoek is een absolute must! Alvast hartelijk dank.

  Joeri Vandeperre - Geo Solutions NV - 12/06/2018

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  geweldig personeelsjubileumuitje

  voor ons hebben jullie een perfect jubileumuitje georganiseerd in Brugge. De gehele organisatie werd door jullie uit handen genomen. Het gehele weekend was tot in de puntjes geregeld. Heel fijn dat we alles aan jullie over konden laten. Zeer sterk van jullie vonden wij dat onze individuele wensen omgezet werden in maatwerk. Bij een volgend uitje kloppen wij zeker weer bij jullie aan.

  Petra Wijnhoven - Installatiebedrijf Wijnhoven - 28/09/2017

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  Bedrijfsuitje Brugge

  Ons uitje ging naar Brugge en ondanks de regen die we die dag hebben gehad was alles perfect geregeld. Rondvaart, spel (dat we nog op de laatste minuut hebben kunnen wijzigen!! dat was echt super), bierproeverij, diner en hotel. Op niks was iets aan te merken, het is een echte aanrader!!!

  Ellen van den Boogaard - Ziehl-Abegg Benelux BV - 25/09/2017

 • WeCreate Events

  WeCreate Events

  Brugge

  Wij zijn september vorig jaar met de collega's naar Brugge geweest, het was fantastisch. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Voor alle wensen werd een oplossing gevonden. Wij hebben het met ons Team super naar ons zin gehad! Bedankt voor de goede verzorging van het uitje Wendy!

  Monique Boksman - Boksman Bouwbedrijf BV - 05/09/2017

Feestavond

Op zoek naar 'feestavond'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Feestavond: een handig overzicht

Wij hebben alle info over feestavond in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als feestavond, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar feestavond.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!