header

Stormbaan Huren

Zoek je 'stormbaan huren'? Op eventplanner.nl vind je eventleveranciers die stormbaan huren aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'stormbaan huren'.
 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Abraham pop 4.5 meter

  Top geregeld komen zijn afspraken heel goed na top bedrijf

  Family mol Family mol - 25/02/2019

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Wederom een feestelijk succes!

  Dit was onze 2e ervaring met Jump 4 Joy en opnieuw onberispelijke service, een multiplay luchtkussen waar jong (en zelfs oud) enorm van genoten heeft, prettige communicatie en bovenal afspraak was afspraak en dat allemaal voor een meer dan prima prijs. Volgend jaar weer!

  Annelieke De Pooter - 12/10/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Geslaagd feestje

  Netjes op tijd geleverd, prima service kwaliteit prijsverhouding.

  Dorus Steevens - 12/09/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Onze redder in nood!

  Wij waren heel erg blij dat we Jump4Joy gevonden hadden. In eerste instantie zouden ze ons alleen een popcorn en slushmachine leveren. Echter de middag voor ons evenement bleek dat de leverancier van onze andere randanimatie een probleem had met zijn agenda en ons door door niet meer kon leveren.
  Gelukkig was Arthur er. Samen met hem regelde we nog de benodigde randanimatie die nog dezelfde avond gebracht werd zodat ons feest toch gewoon door kon gaan! Ook stond Arthur ons met raad en daad terzijde. We hebben hem wel tig keer gebeld met een vraag over het aansluiten of opzetten en elke keer hielp hij ons geduldig om tot de conclusie te komen dat wij in onze zenuwen niet goed gekeken hadden, grinnnnnn
  Kortom ik zou Jump4Joy zeer zeker aanraden voor welk feest dan ook. Je voelt de passie van dit bedrijf in alles wat ze doen en ze zullen echt alles uit de kast halen om te helpen. Wij zullen nog vaker met Jump4Joy in zee gaan als is het alleen al voor het aanstekelijke enthousiasme van Arthur ;)

  Yvonne Koolhaas - Gasthuisveld/Izeven - 21/08/2018

Stormbaan Huren

Op zoek naar 'stormbaan huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Stormbaan huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over stormbaan huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als stormbaan huren, stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar stormbaan huren.

Tags: stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!