Stormbaan Huren

Zoek je 'stormbaan huren'? Op eventplanner.nl vind je eventleveranciers die stormbaan huren aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'stormbaan huren'.
 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Prima service

  Voor de koningsspelen op onze basisschool een kussen gehuurd bij Jump4Joy. Prima service, een sms van Arthur 15 min voordat hij hem kwam leveren en een voordat hij hem kwam ophalen. Een mooi kussen waar de kinderen zich de hele dag op hebben vermaakt. Een fijne samenwerking dus!

  Jasper Jasper - SALTO Eindhoven - 18/05/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Zeer goede service!

  Wij huren zeer regelmatig spullen bij Jump4Joy, waar ik nog nooit spijt van heb gehad! De service is altijd super en er wordt overal in meegedacht! Een echte aanrader!

  Vera Hillemans - Heppie Hotel - 22/01/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Super bedankt

  Mooie opvallende skytubes en een vriendelijke goede service

  Karin v Zweden - Body Balance - 27/12/2017

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Perfecte service en schoon materiaal

  Wegens slechte weersvoorspellingen hadden we ons feest binnen gepland maar op de dag zelf (zondag) was het weer zo stralend dat we last minute toch een springkussen wilden huren voor de kinderen. Na een paar verhuurbedrijven die niet thuis gaven of ons nee verkochten hadden we Jump 4 Joy aan de lijn die ons adviseerde en ook zsm dit kussen kwam bezorgen en plaatsen nog voordat ons feest begon. Een mooie en schone leeuw voor de kinderen van genoten hebben en in de avond werd alles weer netjes opgehaald.
  Bedankt Arthur en tot de volgende keer.

  Joost Peeters - 24/12/2017

Stormbaan Huren

Op zoek naar 'stormbaan huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Stormbaan huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over stormbaan huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als stormbaan huren, stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar stormbaan huren.

Tags: stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!