header

Huifkar Tocht

Zoek je 'huifkar tocht'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die huifkar tocht aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'huifkar tocht'.
 • FarmFun

  FarmFun

  Farm Fun: een toplocatie!!!

  Farm Fun Een ontmoetingsplaats in het landelijke Bocholt met als logo "kruispunt tussen mens en natuur". Dat kan je perfect ervaren op Farm Fun. Je wordt er met open armen ontvangen en je begeleider wacht u met veel enthousiasme op. Na een zeer korte uitleg wordt het competitie element naar boven gehaald zijnde de opsplitsing in twee groepen. Dat is een start van een geweldige voor- of namiddag waar natuurlijk altijd een winnaar uit voorkomt als le moment supreme op het einde. Je kan niet geloven hoe dit het groepsgevoel versterkt en echt een geweldig team building moment is. Fantastisch. Een aanrader. Cent pour cent en voor herhaling vatbaar. Farm Fun doe verder op de ingeslagen weg. Thanks voor de prachtige voormiddag!!! Jos Claessens

  Jos Claessens - Nieuwe Unie - 23/09/2018

 • FarmFun

  FarmFun

  Top vrijgezellendag

  Onlangs vierde ik mijn vrijgezellendag en mijn vrienden en familie hadden mij verrast met de farm games bij Farm Fun. Wat een supertoffe dag hebben we daar gehad! We werden zeer vriendelijk ontvangen (ondanks mijn argwaan voor koeien :-) ). De ene na de andere toffe uitdaging volgde elkaar op, de ene al wat intensiever als de andere. Als kers op de taart mochten we nog een koe melken (om mijn koe angst te overwinnen) en kregen we een trofee mee naar huis! Zelfs tijdens de games deed onze begeleider moeite om toffe foto's te maken van ons die we de dag erna al toegestuurd kregen. Dat maakt de herinnering nog bijzonderder. Dank je wel aan het hele team om er een memorabele vrijgezellendag voor ons van te maken!!

  Lieve Sterckx - 21/09/2018

 • FarmFun

  FarmFun

  Topdag bij FarmFun

  Dit jaar besloten we onze jaarlijkse Summer Event bij FarmFun te organiseren en dit hebben we ons geen seconde beklaagd!! Bij het aankomen stond er ons een super lekker ontbijt te wachten waarna we een korte briefing kregen van de enthousiaste medewerkers (alles vlotjes in het Engels) over het verloop van de dag. Het programma was volledig tailor made en kon op alle momenten aangepast worden naar onze wensen - klantvriendelijkheid ten top! Na de middag een overheerlijke BBQ met alles erop en eraan en een leuke afsluiter met "prijzengeld" op het eind. Iedereen van ons heeft hier een topdag beleefd in een ontspannen (soms competitieve) sfeer :-) Niets dan lof van ons! Een dike proficiat en blijf vooral zo verder doen!

  Karen Cloetens - Procter & Gamble - 19/10/2017

 • FarmFun

  FarmFun

  Vlek-koe-loze’ organisatie, door een fantastisch, gedreven team !

  Het FarmFun team heeft voor een ‘vlek-koe-loze’ organisatie gezorgd van ons personeelsfeest.
  Het hele Spaas team heeft enorm genoten en de reacties zijn van iedereen zeer positief.
  Terwijl dat de vele foto’s bekeken worden, verschijnt de lach spontaan op ieders gezicht. Iedereen geniet duidelijk nog na.
  Het enthousiasme van het FarmFun team is ook al verschillende keren ter sprake gekomen. Zo'n gedreven en enthousiast team. Gewoonweg fantastisch !!
  Het is een geweldige formule die waar gemaakt wordt door een geweldig team.
  De naam zegt waar zij voor staan…. Farm FUN.
  Absoluut een aanrader.

  Marleen Lemmens - Spaas Kaarsen - 02/10/2017

Huifkar Tocht

Op zoek naar 'huifkar tocht'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Huifkar tocht: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor huifkar tocht in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als huifkar tocht, huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar huifkar tocht.

Tags: huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!