Huifkar Tocht

Zoek je 'huifkar tocht'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die huifkar tocht aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'huifkar tocht'.
 • FarmFun

  FarmFun

  Topdag bij FarmFun

  Dit jaar besloten we onze jaarlijkse Summer Event bij FarmFun te organiseren en dit hebben we ons geen seconde beklaagd!! Bij het aankomen stond er ons een super lekker ontbijt te wachten waarna we een korte briefing kregen van de enthousiaste medewerkers (alles vlotjes in het Engels) over het verloop van de dag. Het programma was volledig tailor made en kon op alle momenten aangepast worden naar onze wensen - klantvriendelijkheid ten top! Na de middag een overheerlijke BBQ met alles erop en eraan en een leuke afsluiter met "prijzengeld" op het eind. Iedereen van ons heeft hier een topdag beleefd in een ontspannen (soms competitieve) sfeer :-) Niets dan lof van ons! Een dike proficiat en blijf vooral zo verder doen!

  Karen Cloetens - Procter & Gamble - 19/10/2017

 • FarmFun

  FarmFun

  Vlek-koe-loze’ organisatie, door een fantastisch, gedreven team !

  Het FarmFun team heeft voor een ‘vlek-koe-loze’ organisatie gezorgd van ons personeelsfeest.
  Het hele Spaas team heeft enorm genoten en de reacties zijn van iedereen zeer positief.
  Terwijl dat de vele foto’s bekeken worden, verschijnt de lach spontaan op ieders gezicht. Iedereen geniet duidelijk nog na.
  Het enthousiasme van het FarmFun team is ook al verschillende keren ter sprake gekomen. Zo'n gedreven en enthousiast team. Gewoonweg fantastisch !!
  Het is een geweldige formule die waar gemaakt wordt door een geweldig team.
  De naam zegt waar zij voor staan…. Farm FUN.
  Absoluut een aanrader.

  Marleen Lemmens - Spaas Kaarsen - 02/10/2017

 • FarmFun

  FarmFun

  Leuke teambuilding waarin alle collega's zichzelf konden zijn!

  De aankomst op de boerderij creëerde meteen heel wat verwachtingen bij onze collega's. Sommigen hadden meteen zin om erin te vliegen, anderen keken eerder argwanend naar het hooi, de helmen en klimtouwen. Toch bleek er voor elke collega steeds een gepaste opdracht: puzzelen, raadsels tov rennen en klimmen. Iedereen vond zijn gading en had een meerwaarde. De teambuilding kwam op die manier echt tot zijn recht.
  Het team van Caroline is daarbij zeer toegankelijk en motiverend en de barbecue achteraf een echt feest.
  We zijn absoluut tevreden van de leuke dag!

  Eva Reggers - Unizo - 31/08/2017

 • FarmFun

  FarmFun

  Farm Fun helpt wensen doen uitkomen !!

  Make-A-Wish Vlaanderen vervult al jaren de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Op 19/8/17 zijn we met het wenskind en de familie bij jullie hartelijk ontvangen. Het doet deugd om te zien dat er mensen zijn met het hart op de juiste plaats. Het enthousiasme, de belangeloze inzet , de flexibiliteit en de familiale sfeer zullen we alleszins niet vergeten.. Niels voelde zich een echte boer, hij straalde en huppelde... Voor ons een super geslaagde wensvervulling. Namens Make A Wish een dikke dank jullie wel!! Het is zalig om te ervaren dat jullie ons een warm hart toe dragen!

  Sonja stevens - 29/08/2017

Huifkar Tocht

Op zoek naar 'huifkar tocht'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Huifkar tocht: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor huifkar tocht in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als huifkar tocht, huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar huifkar tocht.

Tags: huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!