header

Huifkar Tocht

Zoek je 'huifkar tocht'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die huifkar tocht aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'huifkar tocht'.
 • FarmFun

  FarmFun

  Bedankt Farm fun!

  Farm fun heeft meer dan eens bewezen dat ze een fantastisch concept hebben uitgewerkt dat werkt voor iedereen: jong, oud, sportief, slim,... Een absolute aanrader voor iedereen!

  Freya Schoenmakers - LSA - 15/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  FarmFun-tastisch :-)!

  Vanaf het eerste contact met FarmFun kreeg ik een heel fijn gevoel, er werd op een heel aangename manier met me meegedacht en geen enkele vraag was teveel.
  We zijn samen tot een heel fijne, op maat opbouw van de dag gekomen.
  Omdat je als team natuurlijk niet elke dag op teambuilding gaat, ben je als organisator heel erg bezig met de details: hoe gaat de dag eruit zien, wat als het regent, wat doen we eerst, wat eten we, …? FarmFun heeft me echt heel goed geholpen met het uitstippelen van onze ideale dag.
  En toen kwam de dag … En regende het pijpenstelen!
  Ook hier was ik aangenaam verrast door de flexibele instelling tijdens de dag zelf, er werden ons verschillende alternatieven aangeboden, om onze ideale dag die door de regen noodgedwongen er anders uit kwam te zien, alsnog tot onze ideale dag om te toveren.
  Wat ons hele team is bijgebleven is de fijne sfeer: iedere FarmFun medewerker waar we mee in contact kwamen, was vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd.
  De activiteiten die FarmFun aanbiedt, staan garant voor FUN! We hebben een heerlijke dag gehad, in een prachtige omgeving, met warme mensen rondom ons en werden verwend met geweldige lekkere catering.
  Een absolute aanrader, vanwege wat FarmFun aanbiedt maar ook vanwege de manier waarop ze je helpen plannen, je welkom heten en er samen met je een onvergetelijke dag van maken!

  Carmen Van Hoylandt - DAP Hulsterheide - 15/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  Top teambuilding

  Hebben hier zeer leuke activiteiten gedaan tijdens een teambuilding. Vriendelijk personeel, ze hebben alles heel goed uitgelegd. Zeker een aanrader

  Kelly Goossens - 15/07/2019

 • FarmFun

  FarmFun

  Back to the roots

  Ik heb mij goed geamuseerd met deze teambuidibg met als thema boerderij.
  Alles was plezant en lekker verfrissend (vooral de waterspelletjes), een tweede paar kleren is een must, maar behalve dat was alles goed georganiseerd.

  Jordy Thus - Lase - 15/07/2019

Huifkar Tocht

Op zoek naar 'huifkar tocht'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Huifkar tocht: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor huifkar tocht in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als huifkar tocht, huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar huifkar tocht.

Tags: huifkar, huifkartochten, huifkarren, huifkarrentocht, huifkartocht, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!