header

Zigeunerorkest

Op zoek naar 'zigeunerorkest'? Op deze pagina vind je bedrijven die zigeunerorkest aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Zigeunerorkest

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'zigeunerorkest'.
 • Unieke Dagvoorzitter

  Unieke Dagvoorzitter

  Prestenatie Femke Wolthuis

  Femke presenteerde het afscheidsfeest van onze Odion-bestuurder. Zij verstaat samen met Eric de kunst er voor elk niveau een feestje van te maken met haar prettige persoonlijkheid waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt. Zij schakelt snel, is grappig, creatief en inlevend.in de besprekingen voorafgaand aan de middag dacht zij goed mee en had diverse bruikbare tips. Het pianospel van Eric is een waardevolle aanvulling.
  Wij kijken met heel veel plezier terug op de samenwerking met Femke.

  Tineke Blokdijk - Stichting Odion - 08/07/2019

 • Unieke Dagvoorzitter

  Unieke Dagvoorzitter

  Prettige samenwerking en vakkundige voorbereiding!

  Bij deze wil ik laten weten dat wij en onze deelnemers zeer genoten hebben van de dagvoorzitter op de conferentie Verandering vraagt LEF. Heel erg leuk en boeiend hoe het inhoudelijke deel wordt opgepakt, met een komische noot. Mede dankzij de inhoudelijke voorbereiding waar aandacht aan wordt besteed door Eric en Femke, maar ook doordat ze als duo het erg leuk tegen elkaar uitspelen. De vraag ‘hoe waardeert u de dagvoorzitter Femke Wolthuis” is eigenlijk altijd beantwoord met zeer interessant. Daarnaast is er op deze vraag vaak een toelichting gegeven. Enkele quotes:
  “Wat een energie en bevlogenheid. Ik vond het een feestje om naar haar te kijken en te luisteren (en dat geldt ook voor haar side kick)”
  “Humor en kwaliteit”
  “deskundig en inspirerend grappig!”
  “Energiek en sprankelend”
  “Echt geweldig interessant en heel goed te volgen.”
  “opening wat druk in combinatie met veel te warme ruimte”
  “Spontaan met humor; echt een leuke dagvoorzitter!”
  “ontspannen, creatief, doeltreffend, inhoudelijk”
  “Combinatie inhoud met cabaret - erg leuk!”
  “Leuk, afwisselend, humoristisch, inspelend op publiek”

  Wendy Koolhaas - Zorgpleinnoord - 05/07/2019

 • Unieke Dagvoorzitter

  Unieke Dagvoorzitter

  Aangenaam professioneel

  Twee keer heb ik met Femke mogen samenwerken waarin zijn de rol van gespreksleider had tijdens een dialoog met relaties van ons bedrijf. Twee keer werd het een groot succes. De wijze waarop zij haar voorbereiding aanpakt is erg professioneel. Dat geeft vooraf al rust en vertrouwen dat het goed gaat komen. Femke laat op haar eigen aangename manier mensen met elkaar in discussie gaan waarbij ze iedereen in de gelegenheid stelt om een bijdrage te leveren. Door haar scherpte weet ze telkens het maximale uit de groep te halen zodat je er echt mee vooruit kan.

  Lex van Horssen - KPN - 05/07/2019

 • Unieke Dagvoorzitter

  Unieke Dagvoorzitter

  Energieke en kundige dagvoorzitters!

  Femke en Eric zijn in staat om mensen in de zaal direct in een positieve, goede setting te krijgen. Door hun persoonlijkheid maar zeker ook door de muzikale begeleiding. Tijdens onze conferentie zorgden zij ervoor dat de verschillende onderwerpen en onderdelen goed en natuurlijk in elkaar overliepen. Sterkte vind ik de kundigheid in het aanscherpen van discussies, juiste vragen stellen en doorvragen. Vanuit een open en geïnteresseerde houding. Dit helpt mensen in de zaal een mening te geven. Andere sterkte die ik wil benoemen is de betrokken houding bij de voorbereiding. Dit heeft ons zeker geholpen het programma aan te scherpen. De jarenlange ervaring van Femke en Eric en hun persoonlijkheid maakt dat het werken met ze echt heel fijn is. Al met al voor ons dus voor herhaling vatbaar.

  Hesther Frieser- de Graaff - 04/07/2019

Zigeunerorkest

Op zoek naar 'zigeunerorkest'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Zigeunerorkest: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van zigeunerorkest op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als zigeunerorkest, zigeunerensemble, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar zigeunerorkest.

Tags: zigeunerensemble, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!