header

Skytubes

Op zoek naar 'skytubes'? Op onze website vind je eventleveranciers die skytubes aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'skytubes'.
 • V-Formation

  V-Formation

  Top samenwerking!

  Voor het 25jaar bestaan van Moeder Lies waren we opzoeken naar een extraatje voor onze openingsdag. Zo kwamen we terecht bij de V-couch die zeer goed in de smaak viel. De samenwerking verliep zeer vlot en gemakkelijk, zo ook de levering. Grote fan!

  Sophia Bogaert - Moeder Lies - 05/10/2019

 • V-Formation

  V-Formation

  Last minute teambuilding werd een topper

  Wij waren dit jaar zeer laat met het plannen van onze teambuilding.
  Gelukkig konden we rekenen op V-Formation die ons een geweldige namiddag bezorgde.
  Ze vonden een geschikte locatie, we konden zelfs zowel binnen als buiten.
  We hebben al heel wat teambuildings achter de rug en vaak zijn er veel dingen die terug komen. Dit was hier niet het geval. De twee begeleiders waren ook geweldig! Grappig, energiek, ze hadden echt iedereen mee!
  De activiteiten zaten zeer goed in mekaar en waren voldoende actief en uitdagend.
  Wij gaan zeker nog aan V-Formation denken als we in de toekomst nog iets dergelijks moeten organiseren.
  BEDANKT!

  Katleen Aerts - reMYND - 02/10/2019

 • V-Formation

  V-Formation

  Onvergetelijk teambuilding-event in de regen!

  Twee weken geleden zat ik met de handen in het haar... de datum van ons teambuildings-event naderde met rasse schreden; de locatie was gehuurd maar een concreet plan voor activiteiten hadden we nog niet.
  Gelukkig vonden we V-Formation op het internet. In een mum van tijd hadden we een mooi (en betaalbaar) plan voor een highland game - team event.
  En het beste was nog wel dat V-Formation gewoon ter plaatse kwam.
  Positief: ervaren, toffe monitor, goed materiaal, het opzetten duurde niet zo lang, hele fijne - niet té competitieve sfeer ONDANKS het slechte Belgische weer!

  Eva Braem - Henkel Beauty Care - 01/10/2019

 • V-Formation

  V-Formation

  Sterke organisatie met sympathieke begeleiding

  Wij hebben al enkele malen V-Formation ingeschakeld voor onze Team Building dag bij ons. Wij konden telkens genieten van een heel ruim assortiment van activiteiten volgens een perfect tijdsschema. De begeleiding is steeds heel sympathiek zonder de strikte organisatie zelf uit het oog te verliezen. Heel professioneel en hartelijk, voor telkens een prachtige amusante dag.

  Danny Simoens - Vandenabeele nv Ingelmunster - 23/09/2019

Skytubes

Op zoek naar 'skytubes'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst bedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Skytubes: een handig overzicht

Wij hebben alle info over skytubes op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als skytubes, skytube, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar skytubes.

Tags: skytube, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!