header

Pendelbus

Zoek je 'pendelbus'? Op deze pagina vind je leveranciers die pendelbus aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'pendelbus'.
 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Optimaal

  Na een korte briefing van de vooropgestelde planning konden we rekenen op een optimale dienstverlening. Deze was volledig op onze wensen en behoeften afgestemd. Ook bij eventuele, plotse wijzigingen, verliep alles steeds prima. Achteraf werd een opvolgmomentje ingelast, waarbij we de prestaties,alsook dienstverlening bespraken. Heel tevreden.

  Jess Van Steen - Madzuli Agency - 21/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Taxitel een klant zoals er niet veel meer zijn

  Taxitel kwam bij ons als klant voor extra beveiliging naar hun chauffeurs, we hebben samen met hen een aantal mogelijkheden doorlopen en al snel werd er een beslissing genomen en de offerte werd netjes goedgekeurd. Materialen kwamen binnen en de afspraken voor demontages bleven niet lang uit .
  Correcte, vriendelijke en stipte klant, zoals het hoort !

  Tim Kygnée - A&M - 20/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  top!

  Zeer tevreden over Taxitel, ze hechten veel belang aan vriendelijkheid, klanttevredenheid en een snelle service!
  We zijn dus ook altijd snel en op een aangename manier verder geholpen geweest, zowel aan de telefoon als persoonlijk.

  Viabuild nv - 20/08/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Zoals het hoort!

  Wij hebben op Taxitel al verscheidene malen beroep gedaan. Steeds keurig op tijd en zeer hulpvaardige chauffeurs. Zoals het hoort.

  Rita Termote - Coaching Solutions - 19/08/2019

Pendelbus

Zoek je 'pendelbus'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Pendelbus: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van pendelbus in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als pendelbus, minibus, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar pendelbus.

Tags: minibus, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!