header

Knutselworkshop

Op zoek naar 'knutselworkshop'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die knutselworkshop aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'knutselworkshop'.
 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Geslaagd Huwelijlsfeest..

  Op de bruiloft van mijn dochter was de gezellige en professionele animatie tiptop in orde!
  Voor de groten waren er XL spelen waar ze zich hilarisch mee amuseerden...de kleintjes werden professioneel geschminkt en keken met grote ogen naar de fratsen van de lieve balonnenclown. Kortom het was een 100% geslaagd feest. Creakleurteam bedankt voor de leuke sfeerbrenger!!!

  Carmen Carmendemuynck - 15/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Kinderanimatie

  Ik heb creakleur leren kennen op een babyborrel, daarom dat ik het verjaardagsfeestje van onze dochter ook door deze professionele mensen heb laten uitvoeren, wij hadden alleen maar gelukkige kindjes, waarvoor dank aan een topteam !

  Sabrina Roosen - 14/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  verjaardagsfeest

  Zo blij dat ik ben! Er was een gekke clown die mooie ballonnen maakte en ook een grimeuse die prachtige kunstwerkjes toverde op de kindergezichtjes. De kinderen waren zo in hun sas, ze vonden het zo leuk! Dikke duim voor Creakleur en dank je wel!!

  Ann Ann Monteyne - 14/03/2019

 • Creakleur bvba

  Creakleur bvba

  Uitstekend!

  Creakleur leverde een springkasteel, kwam schminken en zorgde voor een ballonnenclown! Maar ook de lichtpilonen waren top!! Alles tot in de puntjes verzorgd, super vriendelijke en heel enthousiaste mensen! Je zag dat de mensen hun werk graag doen. Wij zijn heel tevreden (onze gasten waren trouwens ook vol lof!) en we zullen in de toekomst zeker terug beroep op hen doen! Een aanrader!

  Sharon Wirix - 14/03/2019

Knutselworkshop

Op zoek naar 'knutselworkshop'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Knutselworkshop: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van knutselworkshop op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als knutselworkshop, knutselen, knutselhoek, knutselatelier, knutselateliers, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar knutselworkshop.

Tags: knutselen, knutselhoek, knutselatelier, knutselateliers, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!