header

Teambuilding Brussel

Zoek je 'teambuilding brussel'? Op onze website vind je leveranciers die teambuilding brussel aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 58 reviews over bedrijven in de categorie 'teambuilding brussel'.
 • Perfect Plus Event Productions

  Perfect Plus Event Productions

  Culinaire wandeling in Brugge - aanrader

  De culinaire wandeling in Brugge met gids is een aanrader. Met 13 collega's uit verschillende landen wandelden we op een septemberavond door Brugge en kregen een woordje uitleg van een deskundige gids die alles op een vlotte manier vertelde. Het Engels van de gids erg goed. Er waren vier stops voorzien (apero, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie). Op voorhand had ik niet bepaald hoge verwachtingen van wat culinair zou worden voorgeschoteld maar dat viel erg goed mee. Elk van de gangen was kwalitatief prima en op plaatsen die bijvoorbeeld op TripAdvisor goed scoren. Het leuke aan dit concept is dat je op één avond ook de gelegenheid had langs elk van de collega's te zitten omdat je je telkens verplaatste. Op die manier kon je bijpraten met mensen die je niet geregeld ziet. Prijs/kwaliteit zeer sterk.

  Koen Neijens - Deloitte - 17/09/2019

 • Perfect Plus Event Productions

  Perfect Plus Event Productions

  Top event!

  Perfect Plus Event Productions was PERFECT voor ons event.
  + uitwerking van event op maat en op vraag van de klant
  + vlotte communicatie
  + goede opvolging
  + mooie uitwerking van het event
  + eerlijk budget
  Kortom, een plezier om samen te werken!
  Tot ons volgende event!

  Ellen De Zutter - Artes Group - 03/09/2019

 • Perfect Plus Event Productions

  Perfect Plus Event Productions

  leuk teamevenement

  Wij werken al jaren in Brussel zonder dat wij deze stad echt kennen. Op stap met een gids in Brussel via Perfect Plus Event Productions was dan ook een voltreffer. Wij hebben vastgesteld dat Brussel echt een mooie stad is. Onze gids heeft laten zien dat er in Brussel heel wat te bieden heeft. Ontspannend en op een leuke manier gebracht. Daarnaast konden wij ook genieten van aantal gerechtjes in de typische brusselse restaurants. Een aangename verrassing.

  Johan Van Middel - spmt arista - 02/09/2019

 • Perfect Plus Event Productions

  Perfect Plus Event Productions

  Escape Game - Office des Propriétaires

  Perfect plus a préparé une animation sure base d'un jeu découverte de Bruxelles en juin 2019
  cette visite interactive s'est parfaitement déroulée et surtout la société Perfect + a assuré un suivi plus que professionnel - car réalisé avec passion et savoir faire. Du suivi du briefing avec une proposition claire et créative et un budget détaillé, Perfect + a su s'adapter aux demandes tardives de notre client qui souhaitait un parcours en fonction de critères précis
  en résumé, ce jeu interactif a créé l'esprit de team building souhaité, une ambiance positive durant la halte prévue et surtout, les clients bruxellois ont découvert d'une autre manière une capitale qu'ils croyaient connaitre ..
  cela fait plusieurs années que nous travaillons avec Perfect + et à chaque fois ce fut un réel succès

  jean-paul servais - Verhulst Events & Partner - 29/08/2019

Teambuilding Brussel

Zoek je 'teambuilding brussel'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Teambuilding brussel: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van teambuilding brussel in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als teambuilding brussel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar teambuilding brussel.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!