Hoe verwijder ik mijn bedrijf van eventplanner.be /.nl?

We begrijpen dat sommige bedrijven hun bedrijfspagina op eventplanner.nl om verschillende redenen willen verwijderen. Het is echter onze missie om een ​​uitgebreide bron met evenementenlocaties en eventleveranciers voor onze gebruikers te zijn. We verwijderen alleen bedrijfspagina's onder specifieke omstandigheden.

Klik hier indien je een betalende bedrijfspagina hebt en je wilt downgraden naar een gratis versie.

Indien je eventbedrijf definitief gesloten is...

Indien je eventlocatie of eventbedrijf definitief gesloten is kun je dit melden via info@eventplanner.nl. Voeg bij je e-mail een bewijs van sluiting toe, alsook informatie waarmee we je als eigenaar van het eventbedrijf kunnen identificeren. Vervolgens openen wij een dossier waarmee we je bedrijfspagina permanent verwijderen.

Indien je eventbedrijf NIET definitief gesloten is...

Als jouw evenementenlocatie of -bedrijf NIET permanent is gesloten, is je bedrijfspagina een unieke kans om je diensten bij onze gebruikers te promoten. Met een kleine inspanning kun je van je eventplanner.nl-bedrijfspagina immers een krachtige marketingtool maken. Volg deze tips om meer klanten aan te trekken en reviews te verzamelen:

• Gebruik constructieve feedback in reviews om verbeteringen aan te brengen en je klanttevredenheid te vergroten
  • Vraag klanten om een ​review te schrijven
  • Reageer op reviews met behulp van onze review tools
  • Upload foto's en video's. Ze helpen je op te vallen!
  • Ontdek wat je concurrenten doen om hun gasten blij te maken

Hoewel we dus geen publiek beschikbare bedrijfsinformatie en reviews verwijderen van onze site, kun je uiteraard wel verzoeken om persoonsgegevens en/of teksten en foto's waarvan je over het auteursrecht beschikt, te laten verwijderen. Neem hiervoor contact via info@eventplanner.nl