Alle feestzalen in Venhorst op een rij

De beste feestzalen in Venhorst vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke feestzalen in Venhorst. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert (4.1 km)

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (12 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Het Speelhuis

Het Speelhuis

Schrijf review Helmond (14.7 km)

Theater t Speelhuis beschikt over uitstekende particuliere en zakelijke feestmogelijkheden. Van theaterdiners tot bedrijfsfeesten, congressen en jubilea tot recepties, gezellig groots of knus klein, van 5 tot 500 gasten.

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (15.9 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

No Photo Available

De Weijer

Schrijf review Boxmeer (16 km)

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (17 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

ERA Studio's concertzaal

ERA Studio's concertzaal

Schrijf review Venray (18.4 km)

Wij stellen onze prachtige "ERA Studio's" zaal ter beschikking om een vergadering, concert, receptie, feest, cursus, team-building of andere bijeenkomsten te houden!

Denheuvel

Denheuvel

Schrijf review Mierlo (19.3 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Venhorst

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Venhorst? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Venhorst dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Venhorst

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Venhorst. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Venhorst was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Venhorst, Evenementenlocaties in Venhorst, Trouwlocaties in Venhorst, Vergaderzaal in Venhorst

Jouw feestzaal in Venhorst toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Venhorst. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: