Alle feestzalen in Kaprijke op een rij

De beste feestzalen in Kaprijke vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 25+ unieke feestzalen in Kaprijke. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

The Lounge

The Lounge

Schrijf review Eeklo (5.8 km)

The Lounge is een multifunctionele zaal waar sfeer centraal staat. U kan ervoor kiezen om enkel onze zaal af te huren of om een totaalconcept te laten uitwerken door ons team van creatieve en ervaren event organizers.

de Peignage

de Peignage

Schrijf review Eeklo (6.7 km)

Evenementenzalen op een unieke historische locatie. De gebouwen in Eeklo van de voormalige wolkammerij de Peignage zijn ideaal voor het organiseren van evenementen.

No Photo Available

Sanderushuis

Schrijf review Sleidinge (11 km)

Het Sanderushuis is veel meer dan een prettig lokaal. Naast de mooie gelagzaal in oud-Vlaamse stijl is er ook de gezellige feestzaal. Het Sanderushuis verzorgt maaltijden voor alle gelegenheden, organiseert feesten en banketten.

De Commanderie

De Commanderie

Schrijf review Maldegem (11.6 km)

Wilt u de ultieme beleving voor uw huwelijk, bedrijfsevenement of feest? Bij Feest- en Eventzaal De Commanderie is het mogelijk om uw event samen te stellen naar uw persoonlijke wensen.

Mauritshof

Mauritshof

Schrijf review IJzendijke (11.6 km)

Mauritshof... Dé locatie in Zeeuws Vlaanderen voor al uw feesten, vergaderingen en groepsbijeenkomsten. Ons professionele team verzorgt het tot in de puntjes! Onze vier zalen zijn geschikt voor de organisatie van tal evenementen.

Zwijntjeshof

Zwijntjeshof

Schrijf review Evergem (12.5 km)

Het Zwijntjeshof is een educatief landbouwbedrijf met moderne vergaderzaal en grote tuin in zeer rustige omgeving.

Beirtjeshoeve

Beirtjeshoeve

Schrijf review Lievegem (12.8 km)

De Beirtjeshoeve is een familie restaurant en is zonder twijfel de ideale plek om: familiefeesten, communies, personeelsfeesten en verjaardagsfeesten te laten doorgaan.

Zelda&Zorro Evergem

Zelda&Zorro Evergem

Schrijf review Evergem (13.3 km)

Zelda&Zorro is het eerste onthaastingsconcept in Vlaanderen. In de huiselijke setting van een voormalig dekenij gebouw,  kan je zowel als bedrijf of als familie/vriendengroep uit de dagelijkse race stappen.

No Photo Available

Golfclub Oostburg

Schrijf review Oostburg (15.6 km)

Golfclub Oostburg beschikt over een prachtige 18-holes parcours met een unieke fauna en flora. Bovendien biedt 'De Brugse Vaart' verschillende accommodaties voor huwelijksfeesten, vergaderingen en seminaries.

No Photo Available

Salons Hof ter Beke

Schrijf review Drongen (17.3 km)

Sfeervolle salons voor intiem dineren tot grote feestelijkheden. Huwelijksfeesten, cocktails, banketten, gelegenheidsfeesten: wij maken van al uw feesten en bijeenkomsten een onvergetelijke gebeurtenis.

Etage Tropical Productions

Etage Tropical Productions

Schrijf review Gent (17.7 km)

Wij zijn gelegen op de Port Arthurlaan 33, 9000 Gent, en met zijn 1500 m2 oppervlakte bieden we de mogelijkheid aan iedereen tot het huren van ruimtes tot de volledige organisatie van een feest. 

ArtCube

ArtCube

Schrijf review Gent (18.1 km)

ArtCube isn't just another event venue, that's the least you can say. The venue combines industrial charm from the late 1900's with state of the art technology.

No Photo Available

Gaston

Schrijf review Gent (18.1 km)

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event.

No Photo Available

Lybaert

Schrijf review gent (18.7 km)

Gebouw voor korte periode beschikbaar. Gebouw heeft een opp van 1400 in verschillende verdiepingen, een ware doolhof. Het terrein is totaal 2600m² groot.

No Photo Available

Bar Oswald - Feestzaal Partizan

Schrijf review Gent (18.9 km)

Verjaardagsfeestje, babyborrel, after work, receptie,... Of gewoon party, paryy, Partizan ?!

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (19 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

Woest

Woest

Schrijf review gent (19.3 km)

Een plek waar besluiten worden genomen, maar ook veel gepalaverd. Waar werken, ontmoeten, beleven en creëren elkaar versterken en samen zoveel meer zijn. Werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

No Photo Available

Kasteel van Moerkerke

Schrijf review Moerkerke-Damme (19.5 km)

Het kasteel van Moerkerke biedt u een hartverwarmende omgeving temidden van een historisch kader. Het eeuwenoude gebouw en prachtige park zijn op vandaag helemaal afgestemd om aan uw wildste feestideeën te voldoen.

No Photo Available

Blanc Fixe

Schrijf review Drongen (19.6 km)

Blanc Fixe is gevestigd in de Oude Kleurfabriek te Drongen en is de ideale locatie voor tal van evenementen.

No Photo Available

B&B De Steenhove

Schrijf review Nevele (19.7 km)

De Steenhove is dé plaats met een kleinschalig verblijf en vergaderaccomodatie. Overnachten voor max 20 personen en vergaderen met 40 in uitgebouwde verzaderzalen. Ontbijt en brunch behoren tot onze kernactiviteiten. Gelegen aan exit 12 van E40.

Odeveld

Odeveld

Schrijf review Lochristi (19.8 km)

In een statig historisch kader, uitgerust met alle nodige professionele voorzieningen kunnen bedrijven in alle rust komen vergaderen.

3Square Events nv

3Square Events nv

Schrijf review Gent (19.8 km)

Welkom in één van de oudste markten in hartje Gent, een unieke & karaktervolle eventlocatie

PIllows Grand Boutique Hotel Reylof

PIllows Grand Boutique Hotel Reylof

Schrijf review Gent (19.9 km)

De perfecte locatie voor elke gelegenheid. Een efficiënte vergadering, een droomhuwelijk of een intiem verjaardagsfeest: elk evenement in Grand Boutique Hotel Reylof is er één om nooit te vergeten.

Madonna

Madonna

Schrijf review Gent (20 km)

Welkom in de feestzalen van Madonna: prachtige ruimtes met persoonlijke toets in hartje Gent!

No Photo Available

Ghent Marriott Hotel

Schrijf review Gent (20 km)

Ghent Marriott Hotel biedt u negen praktische meeting rooms aan die baden in het daglicht en voorzien zijn van de nieuwste technologische ondersteuning.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Kaprijke

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Kaprijke? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Kaprijke dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Kaprijke

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Kaprijke. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Kaprijke was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Kaprijke, Evenementenlocaties in Kaprijke, Trouwlocaties in Kaprijke, Vergaderzaal in Kaprijke

Jouw feestzaal in Kaprijke toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Kaprijke. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: