Alle feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher op een rij

De beste feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Au Portail

Schrijf review Momalle (3.2 km)

Voor een bruiloft, een communie, een verjaardag of een ander evenement, kom en proef de geneugten van de tafel in een rustieke en aangename omgeving!

No Photo Available

Chateau De Limont

Schrijf review Limont (6 km)

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het kasteel van Limont, zodat u uw mooiste dag kunt doorbrengen op deze prachtige en magische plek. Trouwfeesten, familiefeesten, banketten, seminaries en vergaderingen.

No Photo Available

Au Vieux Souxhon

Schrijf review Flémalle (7.8 km)

Veel mogelijkheden worden u aangeboden dankzij onze drie zeer functionele feestzalen en onze nette inrichting.

No Photo Available

Les Salon du Beaurevoir

Schrijf review Alleur (8 km)

No Photo Available

Aux Quatre Vents

Schrijf review Jemeppe-sur-Meuse (8.8 km)

Kinepolis Luik

Kinepolis Luik

Schrijf review Luik (10.7 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in 'la ville ardente' Luik, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer? Ontdek dan hier alle troeven van Kinepolis Luik.

No Photo Available

Salle des Coqueliquots

Schrijf review Seraing (11.2 km)

Voor al uw familie-, zakelijke of culturele activiteiten, ben je bij feestzaal "Les Coquelicots"aan het juiste adres. De feestzaal bevindt zich ter hoogte van Seraing. Z ligt in een rustige omgeving, vlak bij het bos.

Feestzaal Parochiaal Centrum Koninksem Tongeren

Feestzaal Parochiaal Centrum Koninksem Tongeren

Schrijf review Tongeren Koninksem (11.8 km)

Onze Parochiezaal beschikt over een ruime polyvalente zaal. Geschikt voor 120 tot 180 personen afhankelijk van het type evenement. De ideale locatie in een landelijke omgeving voor een feestje, babyborrel, bbq, receptie, tentoonstelling,...

No Photo Available

Squash 22

Schrijf review Liège (12.3 km)

We verhuren onze feestzaal alleen op zaterdagavond, eventueel ook vrijdagavond en zondag. De zaal is geschikt voor feesten, dopen of andere evenementen voor 60 personen zittend of 150 personen staand (dansfeest). Je hebt een keuken en al zijn apparatuur t

No Photo Available

La Mi'Lune

Schrijf review Bressoux (13.6 km)

De "Mi'Lune", huis van dans en cultuur, gelegen in een oude industriële ruimte volledig gerenoveerd en uitgerust, stelt zijn passie en magie ten dienste van uw privé-evenementen of die van uw bedrijf.

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (13.8 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

No Photo Available

Espace Georges Truffaut

Schrijf review Liège (14.3 km)

No Photo Available

La Petite Bacnure

Schrijf review Herstal (14.6 km)

De zaal is vrij van cateraar en brouwer. Uitrusting: stroominstallatie: 2 stella-pompen, jupiler, cts, kriek, enz ...

No Photo Available

La Ferme d'Embourg

Schrijf review Embourg (16.4 km)

De boerderij is drie prachtige kamers voor uw activiteiten van 10 tot 350 personen. Gelegen op 300 meter van de hoofdweg. Makkelijk parkeren en te bereiken.

No Photo Available

La Fabrik

Schrijf review Herstal (16.8 km)

La Fabrik is een groepering van oude industriële gebouwen die in 'event spaces' geconverteerd zijn. 6 ruimtes op 2 niveaus met een totaal oppervlakte van 6000 m²!

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (17.6 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (19.5 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

Top feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Fexhe-le-Haut-Clocher? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Fexhe-le-Haut-Clocher

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Fexhe-le-Haut-Clocher. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Fexhe-le-Haut-Clocher was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Fexhe-le-Haut-Clocher, Evenementenlocaties in Fexhe-le-Haut-Clocher, Trouwlocaties in Fexhe-le-Haut-Clocher, Vergaderzaal in Fexhe-le-Haut-Clocher

Jouw feestzaal in Fexhe-le-Haut-Clocher toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Fexhe-le-Haut-Clocher. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: