Alle evenementenlocaties in Wintelre op een rij

De beste evenementenlocaties in Wintelre vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke evenementenlocaties in Wintelre. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Mikrocentrum

Mikrocentrum

Schrijf review Veldhoven (7.1 km)

Met 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten en evenementen voor de hightech- en maakindustrie, is Mikrocentrum dé partner en locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (7.4 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven (7.9 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (8.1 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

Natlab

Natlab

Schrijf review Eindhoven (8.7 km)

Natlab bevindt zich op industrieel erfgoed Strijp-S, het creatief en cultureel hart van Eindhoven.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (8.8 km)

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Philips Stadion Eindhoven

Philips Stadion Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (9.3 km)

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie.

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven (10.1 km)

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Aristo meeting center Eindhoven

Aristo meeting center Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (10.3 km)

Aristo meeting center Eindhoven is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (11.2 km)

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalenmarkt. Het congres-en eventcentrum is onderdeel van Van der Valk Hotel Eindhoven.

OST Eindhoven

OST Eindhoven

Schrijf review Eindhoven (13.2 km)

Het is een hectische wereld en om creatief te zijn of te ontspannen heb je soms gewoon wat ruimte nodig. Dat is wat we hebben, een mooie ruimte.

Studio Boxx

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (14 km)

Als je voor ons pand staat kijk je naar een grote vierkante boxx. Onze Boxx is verdeeld in 3 subcategoriën: Photo-Boxx, Kook-Boxx en Event-Boxx.

No Photo Available

Studio Boxx

Schrijf review Nuenen (14 km)

Door de flexibele uitstraling, zijn onze ruimtes geschikt voor bedrijfspresentaties, huwelijksfeesten, kerstborrels, teambuilding-sessies, diners etc.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Schrijf review Oisterwijk (15.8 km)

De natuurrijke omgeving verzorgt een ontspannen en inspirerende bijeenkomst. Van meetings en trainingen tot bedrijfsborrels en presentaties. Hier voelt uw zakelijke bijeenkomst aan als een dagje weg!

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (16.7 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

Event Center Beekse Bergen

Event Center Beekse Bergen

Schrijf review Hilvarenbeek (17.2 km)

Van teambuilding tot een outdoor festival: Event Center Beekse Bergen is een evenementenlocatie met ongekende mogelijkheden die perfect te combineren zijn met avontuur en het buitengevoel.

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven

Schrijf review Leende (18.1 km)

Aan de rand van het Leenderbos, nabij Eindhoven, vindt u het bijzonder sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant Jagershorst-Eindhoven. Een unieke meeting locatie waar u al uw kennis kan delen.

Steenhoven Country Club

Steenhoven Country Club

Schrijf review Mol Postel (19.7 km)

Onze vergaderzalen bevinden zich in de uitzonderlijke en prestigieuze omgeving van de golfbaan Steenhoven en bieden in totaal plaats aan maximaal 80 personen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Wintelre

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Wintelre? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Wintelre dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Wintelre

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Wintelre. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Wintelre was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Wintelre, Feestzalen in Wintelre, Trouwlocaties in Wintelre, Vergaderzalen in Wintelre

Jouw evenementenlocatie in Wintelre toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Wintelre. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: