Alle evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont op een rij

De beste evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Domaine L'Éveil

Domaine L'Éveil

Schrijf review La Louvière (5.8 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (9.7 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (12 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

Huggys

Huggys

Schrijf review Gosselies (12.3 km)

Met zijn ideale ligging, in het winkelcentrum Parenthese, en de directe verbinding met ons restaurant HUGGYS, is onze vergaderzaal in Gosselies de ideale plek voor uw teamvergaderingen, seminaries en andere gelegenheden om samen te komen met uw team.

No Photo Available

Palais des Beaux-Arts

Schrijf review Charleroi (13.2 km)

Het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi is een van de belangrijkste culturele actoren in de Federatie Wallonië-Brussel. Zijn infrastructuur, compleet en flexibel, stelt het in staat om zeer diverse shows te organiseren in alle gebieden van de podiumku

CAP Innove

CAP Innove

Schrijf review Nivelles (13.8 km)

Cap Innove is niet alleen een zakencentrum in Nijvel, het is ook een seminariecentrum met een meer dan compleet aanbod!

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (18.6 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Chapelle-lez-Herlaimont. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Chapelle-lez-Herlaimont was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Chapelle-lez-Herlaimont, Feestzalen in Chapelle-lez-Herlaimont, Trouwlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont, Vergaderzalen in Chapelle-lez-Herlaimont

Jouw evenementenlocatie in Chapelle-lez-Herlaimont toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Chapelle-lez-Herlaimont. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: