Alle evenementenlocaties in Doische op een rij

De beste evenementenlocaties in Doische vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 14+ unieke evenementenlocaties in Doische. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Ferme Château du Buc

Schrijf review Evrehailles (Yvoir) (24 km)

In een geklasseerd dorp, in een uitzonderlijke omgeving van groen en rust, biedt ons etablissement u voor uw verschillende evenementen, onder een prachtig kader, zijn volledig gerestaureerde schuur uit de 17e eeuw. Een vriendelijke en warme ruimte voor uw

No Photo Available

Le Domaine d'Achêne

Schrijf review Ciney (26.7 km)

Het Domaine d'Achêne opent zijn deuren voor u. Deze set in grijze kalksteen uit de 17e eeuw omgeeft een grote binnenplaats. De schuur met zijn uitzonderlijke raamwerk en de gewelfde woonkamer hebben hun authenticiteit behouden.

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal Village l'Eau d'Heure

Schrijf review Froidchapelle (27.4 km)

Landal Village I’Eau d’Heure ligt in het zuidwesten van de regio Wallonië, direct aan het grootste stuwmeer van het land op 34 km afstand van de Belgische stad Charleroi.

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (31.2 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

No Photo Available

Chateau De Resteigne

Schrijf review Resteigne (32.3 km)

Het kasteel wordt per dag of per weekend of voor een langere periode verhuurd. Prijzen op aanvraag. Het is een ideale ligging voor een huwelijk, een seminarie, een persconferentie, een productlancering, een concert, of gelijk welke gelegenheid

No Photo Available

Abbaye de Floreffe

Schrijf review Floreffe (32.7 km)

Onze zalen zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen: bruiloften, symposia, seminars, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, verschillende beurzen, etc. De tuinen en omgeving lenen zich ook voor sportevenementen, teambuilding etc.

No Photo Available

Château de Namur

Schrijf review Namur (36.2 km)

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft, seminarie, vergadering of ander evenement in een hoogstaande omgeving met verfijnde keuken? Het Château de Namur is de locatie bij uitstek.

No Photo Available

Palais des Beaux-Arts

Schrijf review Charleroi (36.6 km)

Het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi is een van de belangrijkste culturele actoren in de Federatie Wallonië-Brussel. Zijn infrastructuur, compleet en flexibel, stelt het in staat om zeer diverse shows te organiseren in alle gebieden van de podiumku

No Photo Available

Citadelle de Namur

Schrijf review Namur (36.9 km)

Bent u op zoek naar een droomplek om uw bruiloft of evenement te organiseren? De Terra Nova-site biedt u de mogelijkheid om meerdere zalen en een prachtig terras te combineren.

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen (37.5 km)

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

No Photo Available

Théâtre de Namur Evénements

Schrijf review Namur (37.6 km)

Het Namur Theater, in het hart van de regionale hoofdstad, is ook geschikt voor het organiseren van evenementen. De grote zaal heeft een capaciteit van 800 personen, de foyer is uitermate geschikt voor recepties, ...

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (37.9 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Euro space center

Schrijf review Transinne (38 km)

Geef een andere dimensie aan uw bedrijfsevenementen! Het Euro Space Center biedt u een buitengewone ervaring en emoties aan die u samen kunt beleven.

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (39.2 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

Top evenementenlocaties in Doische

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Doische? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Doische dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Doische

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Doische. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Doische was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Doische, Feestzalen in Doische, Trouwlocaties in Doische, Vergaderzaal in Doische

Jouw evenementenlocatie in Doische toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Doische. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: