Alle evenementenlocaties in Baal op een rij

De beste evenementenlocaties in Baal vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 20+ unieke evenementenlocaties in Baal. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Kasteel van Nieuwland - De Postiljon bvba

Schrijf review Aarschot (4.5 km)

The JAVA Coffee Company

The JAVA Coffee Company

Schrijf review Rotselaar (7.2 km)

Bij The JAVA Coffee Company kan je terecht voor een koffie-teambuilding, maar evengoed kan je gewoon gebruik maken van onze grote meeting room voor je eigen interne meetings.

The Hill

The Hill

Schrijf review Keerbergen (9.2 km)

David Reheul toverde het toprestaurant Hof Van Craynbergh in Keerbergen om tot The Hill restaurant & conceptstore en wil vooral verjongen en de zaak toegankelijker maken voor iedereen.

Hof ter Loonst

Hof ter Loonst

Schrijf review Kampenhout (12.9 km)

Het kasteel 'Hof Ter Loonst' is een unieke locatie van 5 ha in Kampenhout. De historiek van deze site gaat namelijk terug tot in 1162. De huidige eigenaars hebben het authentieke pand volledig gerestaureerd en gerenoveerd.

No Photo Available

Home Theater De Jonghe

Schrijf review Kampenhout (13.4 km)

Home Theater De Jonghe is een klein maar gezellig theater ondergebracht in een privé huis. Het is een uniek concept waar gezelligheid met een gevoel van 'thuis' troef staat.

M Leuven

M Leuven

Schrijf review Leuven (14.3 km)

Een exclusieve receptie in de antichambre of een businessworkshop met privérondleiding door het museum? M heeft meerdere ruimtes voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, conferenties, recepties en diners. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Schrijf review Leuven (14.4 km)

Martin's Klooster is a four-star hotel that's beautifully located in the historical center of Leuven, less than 30 minutes from Brussels. You can enjoy an exceptional stay in a listed building, elegantly equipped with the most modern comforts.

Pentahotel Leuven

Pentahotel Leuven

Schrijf review Leuven (14.5 km)

Pentahotels zijn geen reguliere hotels: hun innovatieve, aantrekkelijke formule draagt ook een visie uit.

Feestzaal Den Ast

Feestzaal Den Ast

Schrijf review Kampenhout (15 km)

Feestzaal Den Ast is een unieke locatie voor grote en kleine feesten, seminaries en bedrijfsevenementen. Je kiest tussen drie zalen die elk sfeer en gezelligheid uitstralen.

Zaal Lux - vzw MinC (Music Incorporated)

Zaal Lux - vzw MinC (Music Incorporated)

Schrijf review België (15.5 km)

Het Netepaleis te Kessel

Het Netepaleis te Kessel

Schrijf review Kessel-Nijlen (15.7 km)

Het Netepaleis is een prachtige transparante ruimte met binnen- en butentuinen, waar je onthaald kan worden met muziek, en veel meerwaarde kan geven aan je congres door tussendoor van plaats te wisselen, te bewegen, ...

Loft130 MarieAnne Carbonez

Loft130 MarieAnne Carbonez

Schrijf review Korbeek lo (16 km)

Marie Anne Carbonez vindt het een privilege om van de belangrijke momenten van uw familie of bedrijf een onvergetelijke en unieke ervaring te maken, tot in elk detail verzorgt door haarzelf en haar team. 

Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Brussels North

Schrijf review Mechelen (16.9 km)

Nekkerhal Brussels North is een multifunctionele beurshal met een oppervlakte van meer dan 18.000 m².

AEtelier - meeting en eventcenter

AEtelier - meeting en eventcenter

Schrijf review Leuven (17.2 km)

AEtelier is een meeting- en eventcenter gelegen in het researchpark van Haasrode, net buiten Leuven.

Feestzaal t' Lepeltje

Feestzaal t' Lepeltje

Schrijf review Duffel (18.2 km)

De plaats voor al uw gelegenheden en volgens ieders budget meet een verzorgde, moderne tuin.

Kasteel Sint-Michiels

Kasteel Sint-Michiels

Schrijf review Sint-Katelijne-Waver (18.9 km)

Kasteel Sint-Michiels is de ontmoetingsplaats bij uitstek gelegen in het centrum van Elzestraat, pittoreske deelgemeente van Sint-Katelijne-Waver. Het historische kasteel is dé plek voor bistronomie en de organisatie van seminaries, ...

Martin's Patershof

Martin's Patershof

Schrijf review Mechelen (19 km)

Wagenoord

Wagenoord

Schrijf review Mechelen (19.1 km)

Wagenoord is het resultaat van de herbestemming van een autogarage tot eetbar, co-werkplek & event ruimte in Mechelen.

No Photo Available

De Krone vzw

Schrijf review Duffel (19.3 km)

Fort van Duffel als unieke locatie voor al je events op maat! Een sociale onderneming die mensen met Autisme opleid en tewerk stelt. Net ietsjes anders, kwaliteit en toplocatie overgoeten met sociaal ondernemen.

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (19.5 km)

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect leent tot het onderbrengen van een breed scala aan bedrijfsevents. Door grote karaktervolle ruimtes is het Art Center uitermate geschikt voor uw events.

Top evenementenlocaties in Baal

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Baal? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Baal dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Baal

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Baal. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Baal was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Baal, Feestzalen in Baal, Trouwlocaties in Baal, Vergaderzalen in Baal

Jouw evenementenlocatie in Baal toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Baal. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: