header

Congreslocatie in Schiedam

De beste congreslocatie in Schiedam vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Schiedam!

Congreslocatie in Schiedam

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review 2.2 km

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review 2.7 km
Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Schrijf review 5.1 km
ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review 5.3 km
Wereldmuseum Rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Schrijf review 5.6 km

No Photo Available

Cruise Terminal Rotterdam

Schrijf review 6 km
Boompjes

Boompjes

Schrijf review 6.1 km
Maassilo

Maassilo

Schrijf review 6.7 km
Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review 6.9 km

Rotterdam Ahoy is een unieke, multifunctionele accommodatie die al ruim 45 jaar een podium biedt voor live communicatie, business en entertainment.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review 11.3 km
De Broodfabriek

De Broodfabriek

Schrijf review 14.6 km

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review 15 km
Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review 17.6 km

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

No Photo Available

GIA Trade & Exhibition Centre

Schrijf review 18.1 km
Het Spaansche Hof

Het Spaansche Hof

Schrijf review 19.4 km
7AM

7AM

Schrijf review 19.6 km
The Hague Conference Centre New Babylon

The Hague Conference Centre New Babylon

Schrijf review 19.7 km

Welkom in the Newest City in the City of The Hague! Of het nu gaat om een veelzijdige werkplek, een netwerk borrel of een congres tot 500 personen, in New Babylon Meeting Center kan dit allemaal op een locatie.

Diligentia

Diligentia

Schrijf review 19.8 km

Congreslocatie in Schiedam

Op zoek naar een congreslocatie in Schiedam? eventplanner.nl heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Schiedam (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Schiedam

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Schiedam. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een lijst van alle congreslocatie in de buurt van Schiedam. Voor 'congreslocatie Schiedam' hebben we momenteel 18 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Zuid-Holland, Evenementenlocaties in Schiedam, Feestzalen in Schiedam, Trouwlocaties in Schiedam, Vergaderzalen in Schiedam

Filters

Sorteer op afstand

Rond Schiedam

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties